måndag 3 december 2012

Sara-Sofias läsrapport november 2012

November har varit en bra läsmånad, måste jag säga! Många bra böcker dessutom, det gillas skarpt, särskilt nu när kylan har slagit klorna i Sverige ordentligt. Då har i alla fall jag ett stort behov av extra mycket mysande under varma filtar med antingen riktigt bra böcker eller TV-serier.
Dessa böcker har jag avverkat under november:

Processen - John Grisham (recensionsbok)
Råttfångerskan - Inger Frimansson (ljudbok)
Det kalla landet - Inger Frimansson (ljudbok)
Sandmannen - Lars Kepler (recensionsbok)
Den där dagen - Kim M Kimselius (recensionsbok)
Pepparkakshuset - Carin Gerhardsen (ljudbok)
Tunu - Kim Leine (bokcirkelbok)
Aldrig i livet; en kul liten bok om döden - Hans Bengtsson (recensionsbok)
Mörkerspår - Inger Frimansson (ljudbok)
Mamma Pappa Barn - Carin Gerhardsen (ljudbok)

1566 sidor samt ca 54,5h ljudbok. Jag har jättesvårt att välja någon favorit, Keplers bok har ju såklart varit hett efterlängtad och den uppfyllde mina förväntningar, men Råttfångerskan och Det kalla landet av Frimansson var också tokspännande och obehagliga. Om jag ska välja någon som inte gjorde något större intryck på mig så får det bli Tunu, den var mest bara deppig.

Just nu läser jag Getingfabriken av Iain Banks, den har Metta recenserat tidigare här. En väldigt speciell bok om en väldigt sjuk människa, jag gillar. I övrigt ser jag jättemycket fram emot julledigheten, jag har en hel hög med böcker som jag tänker avverka då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar