söndag 30 december 2012

På spaning efter den vecka som gått -52

Nej bloggen har inte dött, det har bara varit lite mycket annat runt om med den årliga julstressen och medföljande firarturné.

Hoppas ni fick många läsbara klappar och massor av lästid, själv fick jag inget av det. Ja det är sant, folk tycker att jag har för mycket böcker (som om att det skulle kunna hända). Alla är livrädda för att köpa böcker till mig som är någon slags bokguru/litteratursnobb/en-som-redan-har-alla-böcker men jag blir faktiskt riktigt glad när någon försöker sig på att ge mig en bok, för oftast lyckas det alldeles utmärkt!

Och lästiden sen...nej tågåkandet och firandet av flera jular på raken ger liksom inte utrymme för mycket och så jobb på det. Några sidor blev det så klart, men inget sånt där som man hade kunnat önska sig. 

Men jag lyckades faktiskt roffa åt mig den enda boken i årets utgåva av julklappsleken hos svärisarna, fast sedan lyckades jag också roffa åt mig hälften av samtliga klappar. Boken Elefantskötarens barn av Peter Hoeg fanns, tillsammans med en trisslott med vinst på 60kr, låg i ett av mina paket. Och en bok är väl ingen upplevelse utan en mugg, julkaffe och en läslampa? Nä så jag roffade åt mig allt. 

Som plåster på såren (och utan att stoppa in en enda ny bok i hyllan) fyndade jag ett par titlar på ditos e-bokrea. Så de så. Blonde av JCO och Bengt Ohlssons Rekviem för John Cummings. sedan kunde jag inte låta bli Magikerna av Lev Grossman som man kunnat köpa för 109 kr och då är den inte ens släppt än i fysisk form. Hurra och god jul till mig. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar