Fortsätt till huvudinnehåll

Hjälp barn i slummen att få rent vatten i bokbloggarnas namn!

Igår kväll startade årets upplaga av Musikhjälpen, där P3 och SVTPlay sänder önskelåtar för ett bidrag och auktionerar ut diverse bidrag. Bokbloggarna vill självklart vara med och bidra och Carina har faktiskt startat en insamling åt oss här. Efter inte ens ett dygn är vi redan uppe i 3400:- och mer ska det bli!
Det finns självfallet flera kanaler som väljer att stödja Musikhjälpen, vilket är helt fantastiskt. bloggen 2000aldrig.se utmanar ALLA bloggar i Sverige att vara med, där hittar jag den här bilden till inlägget. 

enbokcirkelföralla.se lottar ut bokpaket om man är med och stöttar bokbloggarbössan, det gör även Marcus på sin bokblogg

Har ni bidragit än? i så fall hur?


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hjälp, jag är rädd!

Jag har funderat rätt mycket på det här med vad som skrämmer mig och vad som skrämmer andra vad gäller fiktion. Jag menar alltså sådant som är utanför den verkliga världen, bortsett från vidriga mördare, våldtäktsmän och annat som givetvis är skrämmande men tyvärr en del av vår verklighet. Många kan inte läsa skräck för att de inte kan sova eller vara ensamma hemma efteråt. Men vad skrämmer då mig?
Jag har inte direkt svårt för att se på skräckfilm, jag brukar inte bli så rädd. Böcker kan ha en tendens att vara något värre eftersom de på ett annat sätt är inne i ens huvud, men jag sovgott om nätterna när jag läste till exempel Låt den rätte komma in. Jag blir något mer rädd av filmer där man inte får se det hemska, men i de flesta filmer får man ju se till slut ändå och det förstör. Jag gillar att läsa och se filmer om det övernaturliga och det utomjordliga men skrämmer det mig?
Jag tror inte på andar och spöken så det skrämmer mig inte i världen utanför fiktionen. Dock betyder det int…

Bokbloggarna på första sidan på skånskan.se

En journalist var med på bokbloggsträffen på bokmässan igår, resultatet hittar ni här

Tyvärr kom inte mitt visitkort med på bilden, men jag kom med på den andra bilden, som ensam rödtott. 

TemaTisdag: London

London säger ni? Ja där har jag varit och det såg ut lite så här:Detta inlägg är en del i Boktimmens tematisdagar, ett fristående initiativ i samband med #blogg100