torsdag 11 oktober 2012

Humble ebook bundle!

I Indiespelvärlden, för att fortsätta lite på gårdagens inlägg om Minecraft, har man länge insett att ihopbuntning av spel till ett lågt pris är en guldgruva. Man sätter ihop några passande titlar, kallar det för något roligt namn och så låter man köparen betala vad de vill. "Men va?" tänker ni. "Varför skulle någon betala något om de får välja pris?" och det tänkte jag med. Men folk betalar och försäljningen skjuter såpass i höjden att det är värt det, alla gånger. 

Nu har turen kommit till e-böckerna, och det var väl på tiden! The humble eBook Bundle bjuder just nu på följande titlar för valfritt pris: 

Stranger things happen och Magic for beginners av Kelly Link - prisbelönta noveller med fantastiska inslag. Lin khar vunnit både Hugo och Nebula för bästa novell. 

Invasion av Mercedes Lackey, Steve Libby, Cody Martin och Dennis Lee. Första delen i Secret world chronichles

Zoo City av Lauren Meukes som utspelar sig i ett alternativt Johannesburg. Boken har vunnit bland annat Arthur C. Clarke Award. 

Pump six and other stories av Paolo Bacigalupi. Hugo-nominerade noveller från en Hugo- och Nebulavinnande författare.  

Pirate Cinema av Cory Doctorow. En dystopi som utpselar sig i en nära framtid i Storbritannien. 

Och det är inte slut där. Om du väljer att betala mer än det genomsnittligt betalda priset för dessa sex böcker (vilket nu är 12,36 USD, knappa 85 svenska kronor) får du dessutom två bonusböcker:

Old man´s war av John Scalzi. Scifi om att bebo andra planeter och om utomjordningar. Boken var nominerad för Hugo och är den första i en serie. 

Signal to noise av Neil Gaiman och Dave McKean. En grafisk roman, hurra! Need I say more?

Så skynda er, köp och betala vad ni vill. Ni har drygt 12 dagar på er innan erbjudandet tar slut. 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar