Fortsätt till huvudinnehåll

Humble ebook bundle!

I Indiespelvärlden, för att fortsätta lite på gårdagens inlägg om Minecraft, har man länge insett att ihopbuntning av spel till ett lågt pris är en guldgruva. Man sätter ihop några passande titlar, kallar det för något roligt namn och så låter man köparen betala vad de vill. "Men va?" tänker ni. "Varför skulle någon betala något om de får välja pris?" och det tänkte jag med. Men folk betalar och försäljningen skjuter såpass i höjden att det är värt det, alla gånger. 

Nu har turen kommit till e-böckerna, och det var väl på tiden! The humble eBook Bundle bjuder just nu på följande titlar för valfritt pris: 

Stranger things happen och Magic for beginners av Kelly Link - prisbelönta noveller med fantastiska inslag. Lin khar vunnit både Hugo och Nebula för bästa novell. 

Invasion av Mercedes Lackey, Steve Libby, Cody Martin och Dennis Lee. Första delen i Secret world chronichles

Zoo City av Lauren Meukes som utspelar sig i ett alternativt Johannesburg. Boken har vunnit bland annat Arthur C. Clarke Award. 

Pump six and other stories av Paolo Bacigalupi. Hugo-nominerade noveller från en Hugo- och Nebulavinnande författare.  

Pirate Cinema av Cory Doctorow. En dystopi som utpselar sig i en nära framtid i Storbritannien. 

Och det är inte slut där. Om du väljer att betala mer än det genomsnittligt betalda priset för dessa sex böcker (vilket nu är 12,36 USD, knappa 85 svenska kronor) får du dessutom två bonusböcker:

Old man´s war av John Scalzi. Scifi om att bebo andra planeter och om utomjordningar. Boken var nominerad för Hugo och är den första i en serie. 

Signal to noise av Neil Gaiman och Dave McKean. En grafisk roman, hurra! Need I say more?

Så skynda er, köp och betala vad ni vill. Ni har drygt 12 dagar på er innan erbjudandet tar slut. 

 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hjälp, jag är rädd!

Jag har funderat rätt mycket på det här med vad som skrämmer mig och vad som skrämmer andra vad gäller fiktion. Jag menar alltså sådant som är utanför den verkliga världen, bortsett från vidriga mördare, våldtäktsmän och annat som givetvis är skrämmande men tyvärr en del av vår verklighet. Många kan inte läsa skräck för att de inte kan sova eller vara ensamma hemma efteråt. Men vad skrämmer då mig?
Jag har inte direkt svårt för att se på skräckfilm, jag brukar inte bli så rädd. Böcker kan ha en tendens att vara något värre eftersom de på ett annat sätt är inne i ens huvud, men jag sovgott om nätterna när jag läste till exempel Låt den rätte komma in. Jag blir något mer rädd av filmer där man inte får se det hemska, men i de flesta filmer får man ju se till slut ändå och det förstör. Jag gillar att läsa och se filmer om det övernaturliga och det utomjordliga men skrämmer det mig?
Jag tror inte på andar och spöken så det skrämmer mig inte i världen utanför fiktionen. Dock betyder det int…

Födelsedagspresent

Jag unnar mig en liten födelsedagspresent till mig själv, nämligen två muggar från Penguins classics-serien. Många fina klassiker att välja på en till slut blev det Dostojevkis Brott och straff samt Svindlande höjder av Emily Brontë. De finns att beställa på adlibris.com men där finns det inga bilder på muggarna och jag hittade inte Brott och straff där. Fick i stället beställa från Papercut.

Julkalenderbloggstafetten Lucka 5

Sanningen om fallet Harry Quebert - Joël Dicker

Författaren Marcus Goldman har skrivkramp och ett överhängande hot om stämning från förlaget om han inte kommer in med ett manus omgående. Samtidigt hittas kvarlevorna efter Nola Kellergan efter 33 år i författaren Harry Queberts trädgård. Harry är före detta lärare, mentor och god vän till Marcus som bestämmer sig för att åka till den lilla staden Aurora och reda ut händelserna kring Nolas försvinnande och död. Harry verkar ha haft en relation med Nola som var blott 15 år gammal men det verkar varit äkta kärlek. Har Harry mördat Nola? Eller var det någon av alla de andra männen hon verkar haft en relation med? Vad är det för mörka hemligheter Nola burit på? Och hur lämpligt är det att Marcus gör sin egen utredning samtidigt som han skriver boken om händelserna, Sanningen om fallet Harry Quebert?
Det finns dussindeckare om handlar om poliser, det finns spänningsromaner som får läsaren att hålla andan av tempot, det finns mörka thrillers…