onsdag 17 oktober 2012

Humble e-book bundle (igen)

Jag hoppas att ni inte missade mitt inlägg om att köpa en massa fina böcker för valfritt pris i förra veckan? Om det råkar vara så att ni missat eller bara glömt av att köpa böckerna så kan jag informera er om att det nu ingår ÄNNU fler titlar. 

Om man handlar för över det genomsnittliga priset (som just nu är 13:37 dollar) så får man inte bara ÅTTA titlar som jag skrev om i mitt förra inlägg utan även dessa FEM serier:

xkcd: volume 0 av Randall Munroe

Save yourself, Mammal! av Zach Weiner

The most dangerous game av Zach Weiner

Attack of the Bacon Robots av Jerry Holkins och Mike Krahulik

Epic legends of the magic sword kings av Jerry Holkins och Mike Krahulik

Så gå in och köp PÅ EN GÅNG här!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar