lördag 18 augusti 2012

Sigtuna litteraturfestival 1

Just nu på Café Valvet i Sigtuna har Magdalena Graaf precis pratat om sin blogg och jag har just satt mig ner för att äta en sallad. Om drygt en halvtimme ska Christina Stielli prata om temat "Att skriva sitt liv" och i väntan på det sitter hon vid ett bord en bit bort.

Jag har dock inte lyssnat på Magdalena Graaf utan jag har lyssnat på Ebba Annell från dito.se prata om e-boken. Det var faktiskt en riktigt bra föreläsning om hur e-boken fungerar, dess historia, hur den amerikanska respektive svenska marknaden ser ut och vad hon tror att framtiden har att erbjuda. Många bra frågor om kostnader, piratkopiering och tekniken i sig kommer upp och Ebba svarar.

Och jag har även hunnit med ett kort litet besök på Sigtuna bokhandel som i likhet med hela stadskärnan är en bedårande liten butik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar