tisdag 14 augusti 2012

Böckerx3 åker på nördkonvent

Som om det inte vore nog med fyra dagars bokmässa så har jag nu bokat in mig på Swecon helgen efter. Jag hoppas att boksmällan lagt sig och att jag är riktigt sugen på nya nördigheter, för det låter hur kul som helst.

Jag har aldrig varit i Uppsala så bara det kommer bli riktigt spännande. Jag kommer att bo på hotellet som konventet hålls på, alltså Gillet, och jag kommer att vara där 6-7 oktober. Jag vet inte riktigt vad jag gett mig in på eller vad jag ska förvänta mig, men jag tror att det blir hur bra, och nördigt, som helst.

Vad händer där då? Kikar man på hedersgästlistan hittar vi:

Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren som skrivit Cirkeln (som jag skrivit om här) och Eld (som jag skrivit om här).

Joe Abercrombie som skrivit The first Law-böckerna som var bland det första som jag la in på min Kindle men som jag inte läst än, fy på mig! men bland andra Feuerzeug och Bokstävlarna har läst och gillat.

Peter Watts från kanada som skrivit Rifters-trilogin som jag faktiskt inte alls känner till.

Kelly Link som bland annat skrivit den roliga och skruvade Pretty Monsters (vars första del jag skrivit om här).

Och så kommer det så klart finnas böcker och annat nördigt till försäljning. Jag tror, som sagt, att det kommer att bli hur kul som helst.

Ses vi där?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar