Fortsätt till huvudinnehåll

Utlottning av paket igen!

Vi fortsätter födelsedagsfirandet med ytterligare en utlottning av ett bokpaket. Detta paketet innehåller boken Blonde av Joyce Carol Oates - en av mina personliga favoriter - och ett sött bokmärke i form av Selma Lagerlöf. Med i paketet kommer också finnas något gott att smaska på, lite läsgodis. 

För att vara med gör ni precis som i Mettas tävlingsinlägg - lämna kommentar och mailadress. Ni kan också få fler lotter genom att dela på facebook eller twitter, eller skriva om tävlingen i er blogg (och länka bland kommentarerna). Vinnaren dras om precis en vecka, söndagen den 22/7.



Lycka till!


Kommentarer

 1. Jag vill gärna vara med i utlottningen! Min mejladress är boktok73 (at) gmail.com
  Jag har tipsat om utlottningen på bloggen: http://boktok73.blogspot.fi/2012/07/utlottningar-pa-gang.html

  SvaraRadera
 2. skulle gärna vilja mysa med detta paket i den varma sköna soffan hemma medans regnet vräker ner utanför.

  SvaraRadera
 3. Jag vill såklart vara med i utlottningen och grattar här, på facebook och på min blogg.

  SvaraRadera
 4. Vad kul med två utlottningar!
  Jag är gärna med!

  joel.wahlstrom@hotmail.se

  Jag har länkat till tävlingen här:
  http://joel-wahlstrom.blogspot.se/2012/07/tavling.html

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Grattis bloggen!

  Jag är jättegärna med i utlottningen. Jag tipsade om den på:
  -Facebook (https://www.facebook.com/jenny.eriksson.9003)
  -Twitter (https://twitter.com/knasentjej)
  -Bloggen (http://jenny.jennytranslation.com/2012/07/15/bocker-bocker-bocker-har-tva-fodelsedagstavlingar/)

  SvaraRadera
 6. Missade att skriva med mejladressen. Här är den: jenny[at]jennytranslation.com

  SvaraRadera
 7. Jag vill jättegärna vara med i tävlingen.

  Tipsade på fb: https://www.facebook.com/MariGadell/posts/408711652522687

  /Mari
  m_gadell@hotmail.com

  SvaraRadera
 8. Jag är gärna med och tävlar

  emilie.kindvall@hotmail.com

  /Emilie

  SvaraRadera
 9. Jag vill jättegärna vara med i utlottningen.
  Min mejladress är: neo090516@hotmail.com

  bloggen: http://carrosbokblogg.blogspot.se/2012/07/utlottning-av-bokpaket.html
  facebook: http://www.facebook.com/BeautifulPink

  /Carolina

  SvaraRadera
 10. Jag vill också vara med, så häftiga bokmärken! bokparadiset[at]hotmail.com

  SvaraRadera
 11. Oooohhh!!!!!
  Jag är med!! Jag har bloggat om det, twittrat och spammat FB-vänner om tävlingen! (Och nu håller jag alla tummar och tår!)

  tina(a)ottosson.cc
  tinaottosson.wordpress.com
  twitter.com/tinaottosson

  (FB håller jag privat)

  SvaraRadera
 12. Jag vill vara med i utlottningen! Min mejladress är: phebes_90[snabel-a]hotmail.com

  SvaraRadera
 13. såklart är jag med! :D sommarläsning behövs alltid!
  mail: magicdream-@hotmail.com

  SvaraRadera
 14. Grattis till er jättefina blogg! Och vad fint bokpaket som ni lottar ut, skulle gärna vinna det! kleislara(at)hotmail.com

  Länkade tävlingen på min facebook, har tyvärr inte twitter och skriver inte blogg längre :(

  SvaraRadera
 15. Hej! Är gärna med och tävlar :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hjälp, jag är rädd!

Jag har funderat rätt mycket på det här med vad som skrämmer mig och vad som skrämmer andra vad gäller fiktion. Jag menar alltså sådant som är utanför den verkliga världen, bortsett från vidriga mördare, våldtäktsmän och annat som givetvis är skrämmande men tyvärr en del av vår verklighet. Många kan inte läsa skräck för att de inte kan sova eller vara ensamma hemma efteråt. Men vad skrämmer då mig?
Jag har inte direkt svårt för att se på skräckfilm, jag brukar inte bli så rädd. Böcker kan ha en tendens att vara något värre eftersom de på ett annat sätt är inne i ens huvud, men jag sovgott om nätterna när jag läste till exempel Låt den rätte komma in. Jag blir något mer rädd av filmer där man inte får se det hemska, men i de flesta filmer får man ju se till slut ändå och det förstör. Jag gillar att läsa och se filmer om det övernaturliga och det utomjordliga men skrämmer det mig?
Jag tror inte på andar och spöken så det skrämmer mig inte i världen utanför fiktionen. Dock betyder det int…

Födelsedagspresent

Jag unnar mig en liten födelsedagspresent till mig själv, nämligen två muggar från Penguins classics-serien. Många fina klassiker att välja på en till slut blev det Dostojevkis Brott och straff samt Svindlande höjder av Emily Brontë. De finns att beställa på adlibris.com men där finns det inga bilder på muggarna och jag hittade inte Brott och straff där. Fick i stället beställa från Papercut.

Julkalenderbloggstafetten Lucka 5

Sanningen om fallet Harry Quebert - Joël Dicker

Författaren Marcus Goldman har skrivkramp och ett överhängande hot om stämning från förlaget om han inte kommer in med ett manus omgående. Samtidigt hittas kvarlevorna efter Nola Kellergan efter 33 år i författaren Harry Queberts trädgård. Harry är före detta lärare, mentor och god vän till Marcus som bestämmer sig för att åka till den lilla staden Aurora och reda ut händelserna kring Nolas försvinnande och död. Harry verkar ha haft en relation med Nola som var blott 15 år gammal men det verkar varit äkta kärlek. Har Harry mördat Nola? Eller var det någon av alla de andra männen hon verkar haft en relation med? Vad är det för mörka hemligheter Nola burit på? Och hur lämpligt är det att Marcus gör sin egen utredning samtidigt som han skriver boken om händelserna, Sanningen om fallet Harry Quebert?
Det finns dussindeckare om handlar om poliser, det finns spänningsromaner som får läsaren att hålla andan av tempot, det finns mörka thrillers…