Fortsätt till huvudinnehåll

TÄVLING - bloggen fyller 2 år

Tävlingen är nu avslutad!

Då var det äntligen dags för bloggfödelsedag igen och som jag lovade tidigare i veckan så blir det lite kalas här under dagen. Förra året körde jag ett riktigt inläggsmaraton med både boktips och annat. Ett ganska populärt inlägg var det om minnen från första året och en inlägg om mitt absolut första inlägg. Mycket har hänt även det här året, jag har blivit med egen domän, jag har varit bloggambassadör för bokmässan i Göteborg och jag har inte minst skaffat mig en medskribent. Det har varit ett fantastiskt år så klart och jag ser fram emot att starta bloggens tredje år.

För att fira detta tänker jag lotta ut ett bokpaket som innehåller två pocketböcker, Drottningen vänder blad av Alan Bennett och årets Stockholm-läser-bok En dåres försvarstal av August Strindberg. I paketet finns också ett August-bokmärke och så tillkommer det lite ätbara överraskningar.
Vill ni vara med och tävla, vilket ni så klart vill, så lämnar ni en kommentar med att ni är med tillsammans med er mailadress. Vill ni ha fler lotter så kan ni skriva om tävlingen i er blogg och länka till den i kommentarerna, ni kan även skriva om tävlingen på Twitter eller på Facebook och länka hit. Sammanlagt kan man alltså få fyra röster. Vinnaren dras nästa söndag 22/7, lycka till!

PS. Håll utkik under dagen för ännu en utlottning av bokpaket. 

Kommentarer

 1. Jag är gärna med och tävlar :)

  /Emilie
  Emilie.kindvall@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Vi är med! :)
  Har skrivit om tävlingen på vår blogg.

  http://geminaarts.blogg.se/2012/july/tavlar-hos-bocker-bocker-bocker.html

  mvh
  Geminaarts

  SvaraRadera
 3. Kul!! Jag vill vara med!! :-)
  booksandsuchlike@gmail.com

  SvaraRadera
 4. Grattis! Jag är gärna med och tävlar.
  Har skrivit om tävlingen på min blogg: http://boktok73.blogspot.fi/2012/07/utlottningar-pa-gang.html

  boktok73 (at) gmail.com

  SvaraRadera
 5. Hurrar och grattar men hoppar över utlottningen. Drottningen vänder blad är en fin liten pärla som jag verkligen rekommenderar.

  SvaraRadera
 6. Grattis!
  Jag vill gärna också vara med och tävla!

  joel.wahlstrom@hotmail.se

  Jag har länkat till tävlingen här:

  http://joel-wahlstrom.blogspot.se/2012/07/tavling.html

  SvaraRadera
 7. Hej!

  Grattis bloggen!

  Jag är jättegärna med i utlottningen. Jag tipsade om den på:
  -Facebook (https://www.facebook.com/jenny.eriksson.9003)
  -Twitter (https://twitter.com/knasentjej)
  -Bloggen (http://jenny.jennytranslation.com/2012/07/15/bocker-bocker-bocker-har-tva-fodelsedagstavlingar/)

  SvaraRadera
 8. Missade att skriva med mejladressen. Här är den: jenny[at]jennytranslation.com

  SvaraRadera
 9. Jag vill vara med och tävla.

  Skrev om det på fb: https://www.facebook.com/MariGadell/posts/407273895975712

  /Mari
  m_gadell@hotmail.com

  SvaraRadera
 10. Klart man vill vara med! Så häftigt bokmärke!

  SvaraRadera
 11. Bokmärket var verkligen toksnyggt, men jag nöjer mig med att tips om tävlingen, jag. :)

  SvaraRadera
 12. Vill såklart vara med i utlottningen! Min mejladress är: phebes_90[snabel-a]hotmail.com

  SvaraRadera
 13. är med såklart! :)
  magicdream-@hotmail.com

  SvaraRadera
 14. Stort grattis! Och det var ett paket som jag gärna är med och tävlar om!
  henrikelstad@gmail.com

  SvaraRadera
 15. Grattis till 2-årsdagen! Jag vill vara med och tävla! :)

  SvaraRadera
 16. Grattis!
  Jag vill vara med och tävla!
  sofie.tiger(snabela)hotmail.com

  SvaraRadera
 17. Grattis!
  Jag vill vara med och tävla!
  sofie.tiger(snabela)hotmail.com

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hjälp, jag är rädd!

Jag har funderat rätt mycket på det här med vad som skrämmer mig och vad som skrämmer andra vad gäller fiktion. Jag menar alltså sådant som är utanför den verkliga världen, bortsett från vidriga mördare, våldtäktsmän och annat som givetvis är skrämmande men tyvärr en del av vår verklighet. Många kan inte läsa skräck för att de inte kan sova eller vara ensamma hemma efteråt. Men vad skrämmer då mig?
Jag har inte direkt svårt för att se på skräckfilm, jag brukar inte bli så rädd. Böcker kan ha en tendens att vara något värre eftersom de på ett annat sätt är inne i ens huvud, men jag sovgott om nätterna när jag läste till exempel Låt den rätte komma in. Jag blir något mer rädd av filmer där man inte får se det hemska, men i de flesta filmer får man ju se till slut ändå och det förstör. Jag gillar att läsa och se filmer om det övernaturliga och det utomjordliga men skrämmer det mig?
Jag tror inte på andar och spöken så det skrämmer mig inte i världen utanför fiktionen. Dock betyder det int…

Födelsedagspresent

Jag unnar mig en liten födelsedagspresent till mig själv, nämligen två muggar från Penguins classics-serien. Många fina klassiker att välja på en till slut blev det Dostojevkis Brott och straff samt Svindlande höjder av Emily Brontë. De finns att beställa på adlibris.com men där finns det inga bilder på muggarna och jag hittade inte Brott och straff där. Fick i stället beställa från Papercut.

Julkalenderbloggstafetten Lucka 5

Sanningen om fallet Harry Quebert - Joël Dicker

Författaren Marcus Goldman har skrivkramp och ett överhängande hot om stämning från förlaget om han inte kommer in med ett manus omgående. Samtidigt hittas kvarlevorna efter Nola Kellergan efter 33 år i författaren Harry Queberts trädgård. Harry är före detta lärare, mentor och god vän till Marcus som bestämmer sig för att åka till den lilla staden Aurora och reda ut händelserna kring Nolas försvinnande och död. Harry verkar ha haft en relation med Nola som var blott 15 år gammal men det verkar varit äkta kärlek. Har Harry mördat Nola? Eller var det någon av alla de andra männen hon verkar haft en relation med? Vad är det för mörka hemligheter Nola burit på? Och hur lämpligt är det att Marcus gör sin egen utredning samtidigt som han skriver boken om händelserna, Sanningen om fallet Harry Quebert?
Det finns dussindeckare om handlar om poliser, det finns spänningsromaner som får läsaren att hålla andan av tempot, det finns mörka thrillers…