söndag 15 juli 2012

TÄVLING - bloggen fyller 2 år

Tävlingen är nu avslutad!

Då var det äntligen dags för bloggfödelsedag igen och som jag lovade tidigare i veckan så blir det lite kalas här under dagen. Förra året körde jag ett riktigt inläggsmaraton med både boktips och annat. Ett ganska populärt inlägg var det om minnen från första året och en inlägg om mitt absolut första inlägg. Mycket har hänt även det här året, jag har blivit med egen domän, jag har varit bloggambassadör för bokmässan i Göteborg och jag har inte minst skaffat mig en medskribent. Det har varit ett fantastiskt år så klart och jag ser fram emot att starta bloggens tredje år.

För att fira detta tänker jag lotta ut ett bokpaket som innehåller två pocketböcker, Drottningen vänder blad av Alan Bennett och årets Stockholm-läser-bok En dåres försvarstal av August Strindberg. I paketet finns också ett August-bokmärke och så tillkommer det lite ätbara överraskningar.
Vill ni vara med och tävla, vilket ni så klart vill, så lämnar ni en kommentar med att ni är med tillsammans med er mailadress. Vill ni ha fler lotter så kan ni skriva om tävlingen i er blogg och länka till den i kommentarerna, ni kan även skriva om tävlingen på Twitter eller på Facebook och länka hit. Sammanlagt kan man alltså få fyra röster. Vinnaren dras nästa söndag 22/7, lycka till!

PS. Håll utkik under dagen för ännu en utlottning av bokpaket. 

17 kommentarer:

 1. Jag är gärna med och tävlar :)

  /Emilie
  Emilie.kindvall@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Vi är med! :)
  Har skrivit om tävlingen på vår blogg.

  http://geminaarts.blogg.se/2012/july/tavlar-hos-bocker-bocker-bocker.html

  mvh
  Geminaarts

  SvaraRadera
 3. Kul!! Jag vill vara med!! :-)
  booksandsuchlike@gmail.com

  SvaraRadera
 4. Grattis! Jag är gärna med och tävlar.
  Har skrivit om tävlingen på min blogg: http://boktok73.blogspot.fi/2012/07/utlottningar-pa-gang.html

  boktok73 (at) gmail.com

  SvaraRadera
 5. Hurrar och grattar men hoppar över utlottningen. Drottningen vänder blad är en fin liten pärla som jag verkligen rekommenderar.

  SvaraRadera
 6. Grattis!
  Jag vill gärna också vara med och tävla!

  joel.wahlstrom@hotmail.se

  Jag har länkat till tävlingen här:

  http://joel-wahlstrom.blogspot.se/2012/07/tavling.html

  SvaraRadera
 7. Hej!

  Grattis bloggen!

  Jag är jättegärna med i utlottningen. Jag tipsade om den på:
  -Facebook (https://www.facebook.com/jenny.eriksson.9003)
  -Twitter (https://twitter.com/knasentjej)
  -Bloggen (http://jenny.jennytranslation.com/2012/07/15/bocker-bocker-bocker-har-tva-fodelsedagstavlingar/)

  SvaraRadera
 8. Missade att skriva med mejladressen. Här är den: jenny[at]jennytranslation.com

  SvaraRadera
 9. Jag vill vara med och tävla.

  Skrev om det på fb: https://www.facebook.com/MariGadell/posts/407273895975712

  /Mari
  m_gadell@hotmail.com

  SvaraRadera
 10. Klart man vill vara med! Så häftigt bokmärke!

  SvaraRadera
 11. Bokmärket var verkligen toksnyggt, men jag nöjer mig med att tips om tävlingen, jag. :)

  SvaraRadera
 12. Vill såklart vara med i utlottningen! Min mejladress är: phebes_90[snabel-a]hotmail.com

  SvaraRadera
 13. är med såklart! :)
  magicdream-@hotmail.com

  SvaraRadera
 14. Stort grattis! Och det var ett paket som jag gärna är med och tävlar om!
  henrikelstad@gmail.com

  SvaraRadera
 15. Grattis till 2-årsdagen! Jag vill vara med och tävla! :)

  SvaraRadera
 16. Grattis!
  Jag vill vara med och tävla!
  sofie.tiger(snabela)hotmail.com

  SvaraRadera
 17. Grattis!
  Jag vill vara med och tävla!
  sofie.tiger(snabela)hotmail.com

  SvaraRadera