söndag 1 juli 2012

Sara-Sofias läsrapport juni 2012

Denna månaden har jag hunnit med en hel del läsning, vilket såklart underlättats av att jag hittills haft två veckor semester (och fortfarande har en vecka kvar, yay). Dessa böcker har jag avverkat under juni månad:

Kråkflickan - Eriksson&Axlander Sundqvist
Hungerelden - Eriksson&Axlander Sundqvist
Full Dark, No Stars - Stephen King
Eld - Sara Bergmark Elfgren, Mats Strandberg (ljudbok)
Det skulle kunna hända dig - Jack A (recensionsbok)
Invalido; på ett ögonblick förändrades allt - Christian Wass (recensionsbok)
På stort Alvar - Johan Theorin (ljudbok)
A Game of Thrones - George R.R. Martin

2506 sidor samt lite drygt 28 timmars ljudbok. Jag har jättesvårt för att välja vilken bok som varit bäst, men om jag måste så får jag nog säga A Game of Thrones. Jag dök direkt på nummer två i serien när jag hade läst ut den och har kommit ungefär halvvägs i den nu. Fast som sagt, den är verkligen bara marginellt bättre än mina andra favoriter denna månaden vilket innefattar i princip alla de andra böckerna. En mycket bra månad, med andra ord! Den jag tyckte minst om var Det skulle kunna hända dig - inte för att den var det minsta dålig dock, utan för att den inte riktigt var min typ av bok.

Vad läser ni just nu?

1 kommentar: