onsdag 25 juli 2012

Bokpaket

Förra helgen fick jag en avi och blev fantastiskt glad, så här i sommartider får man inte så många bokpaket. Men tji fick jag, det var ett halvårsförbrukning av linser. Min sambo plockade ut en iPad på postens utlämningsställe och jag fick ett paket linser. Nu föreslog sambon för visso att jag som kompensation skulle köpa mig en bok, men det är väl inget roligt (fast jag köpte några virkböcker i alla fall). Igår hade jag åter fått en postavi men hade inga förhoppningar efter helgens fiasko, men så blev det jackpott!
Ett paket från Modernista med en ny version avAnthony Burgess A Clockwork Orange och Getingfabriken av Iain Banks. Peppen! Recensionsdag 11 respektive 10 augusti, jag hoppas jag får till recensionerna tills dess.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar