onsdag 25 juli 2012

Böckerx3 passerar 100 000 besökare

I går kväll hände så denna fantastiska milstople i bloggens liv, vi passerade 100 000 besökare. Vi viftar så klart med alla flaggor vi har samt tutar rejält i partytutorna men framför allt så vill jag rikta ett enormt stort tack till alla besökare, gamla som nya, engångsbesökare som återkommande besökare. Tack så hjärtligt för att ni har besökt sidan!

Som ni säkert har märkt så har vi nyligen gjort om hela sidan, till det bättre hoppas jag. Jag känner mig mycket nöjd och pepp på att blogga med det nya utseendet. 

Jag hoppas att ni inte har missat att ni kan följa oss i sociala medier? Gilla gärna oss på Facebook där ni kan ta del av de senaste inläggen och även andra spännande och bokrelaterade händelser. Om ni vill följa oss på Twitter så finns jag under användarnamnet @Bockerx3Metta och Sara-Sofia under namnet @Bockerx3Sara

3 kommentarer: