måndag 23 juli 2012

Äntligen - en läshörna!

Under förra veckan möblerade vi om lite hemma samt gjorde av med vår alldeles för stora matsalsmöbel, så nu har vi äntligen fått plats att inreda en liten läshörna! Jag invigde denna i fredags kväll, då jag läste ut Den vita frun som jag kommer recensera i veckan. Det enda som fattas nu är en fotpall för extra bekvämlighet (och kanske en skål med läsgodis), sen kommer den nya läshörnan vara tiptop!


Boken som ligger på bordet är Sömnlös av Stephen King, som maken läser just nu. Notera även närheten till bokhyllan - det känns bra att jag inte behöver gå alltför långt om jag behöver hugga en ny bok.

2 kommentarer:

  1. Riktig härlig läsfotölj, var har du köpt den?

    SvaraRadera
  2. Ja, den är helt perfekt! :) Den är faktiskt från Erikshjälpen i Skövde, ett riktigt fynd.

    SvaraRadera