onsdag 13 juni 2012

Vilken lycka!

Jag hade totalt missat det underbara faktum att Johan Theorin har släppt en novellsamling! Igår kväll när jag kröp ned i sängen bläddrade jag lite bland nyheterna i Storytel-appen, och där låg den. Precis lagom till min semester som infaller om blott 2,5 dagar! Jag lade den genast i offlineläge och började lyssna. Jag fullkomligt älskar kombinationen Johan Theorins böcker och uppläsaren Magnus Krepper.

Novellsamlingen heter På stort alvar och i endel av novellerna figurerar vår käre Gerlof Davidsson, som vi känner igen från Johan Theorins tidigare böcker som utspelar sig på Öland (klicka för att komma till Johan Theorins hemsida där ni kan läsa mer om dessa).


6 kommentarer:

 1. Det var ett bra tips! Älskar böcerna om Öland men Sankta Psyko var en besvikelse tycker jag...

  SvaraRadera
 2. Jag gillade Sankta Psyko riktigt mycket, men jag läste den först (slutet var ju dock något snöpligt). Kanske blir man besviken om man först läst Ölandsböckerna och förväntar sig något liknande?

  Jag läste på Theorins hemsida att han jobbar på en fjärde ölandsbok, jippie! :)

  SvaraRadera
 3. Såg också denna i Storytel-appen senast, men då hade jag redan bestämt mig för att lyssna på Magnus Hedmans bok. Nästa lyssning blir dock Theorin! -Blir spännande, jag är en "nybörjarlyssnare", och har bara lyssnat på biografier än så länge, en novellsamling blir nog perfekt efter det!

  SvaraRadera
 4. Bra tips! Är väldigt lässugen. Den här sommaren blir en boksommar!

  SvaraRadera