torsdag 7 juni 2012

Sara-Sofias läsrapport maj 2012

Maj blev ingen imponerande månad vad gäller antal böcker, jag kom upp i blott fem stycken:


Sjöjungfrun - Camilla Läckberg (ljudbok)
11.22.63 - Stephen King
1Q84 - Haruki Murakami
Girl with Glass Feet - Ali Shaw (bokcirkelbok)
Fyrvaktaren - Camilla Läckberg (ljudbok)

1495 sidor, 30 timmar och 7 minuter. Ingen boktolvabok, vilket är riktigt dåligt - känner att jag får kompensera med att läsa två sådana under juni. Bäst denna månaden var 11.22.63. Ingen av böckerna var dålig, Girl with Glass Feet levde dock inte riktigt upp till mina förväntningar - det kändes som om den kunde varit bättre och som om karaktärerna kunde varit mer levande.

Just nu håller jag på i två böcker, The Passage av Justin Cronin och Full Dark, No Stars av Stephen King. The Passage var otroligt bra i knappt 300 sidor, sedan kom jag av mig och hade svårt att komma in i den igen så jag har tagit en paus. Efter Eli läser och skrivers recension av Full Dark, No Stars blev jag otroligt sugen på att sätta tänderna i den, vilket jag också gjorde redan samma kväll. Hittills gillar jag! Jag är också jättesugen på att läsa Game of Thrones-serien och har de fyra första böckerna på min Kindle. Känner verkligen att det är läge för semester nu, med allt läsande jag har framför mig. Bara en vecka kvar nu!

3 kommentarer:

 1. Det är inga tunna böcker du ger dig på heller :)

  Jag har också precis läst 11/22/63. Bra bok ju!

  SvaraRadera
 2. Kul att du gillar den! Det verkar som att maj hade dåligt inflytande, tror vi var fyra-fem bloggare som bara läste just fem böcker i maj :)

  SvaraRadera
 3. Frida - Nej, så sett var det ju faktiskt ingen dålig månad :)

  Eli - Ja, den är ruggig men bra! Är just nu på nummer två, om Tess... huuu.

  SvaraRadera