söndag 6 maj 2012

Sara-Sofias läsrapport april 2012

Något sent kommer min läsrapport för april månad; jag har nämligen haft fullt upp det senaste med att flytta min häst till ett nytt stall, köra grejor samt komma in i rutinerna där. Nu börjar vi dock landa lite (både jag och hästen) och här kommer således en liten sammanfattning på april månads litterära äventyr.

Cirkeln - Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren (ljudbok)
Operation Nordvind - Kaj Karlsson (recensionsbok)
Spelreglerna - Jonas Karlsson (ljudbok, novellsamling)
Det borde finnas regler - Lina Arvidsson (recensionsbok, recension kommer!)
We need to talk about Kevin - Lionel Shriver (bokcirkelbok)
Harry Potter and the deathly hallows - J.K Rowling
Bree Tanners andra liv - Stephanie Meyer
Kaninhjärta - Christin Ljungqvist (recensionsbok)
Priset man betalar - Lionel Shriver
Om hjärtat ännu slår - Aino Trosell
A study in scarlet - Sir Arthur Conan Doyle (boktolva)

11 böcker, 21 timmar och 35 minuter ljudbok, samt 2984 sidor.

Jag kan faktiskt inte välja vilken bok som var bäst denna månaden - inte en enda var heller en besvikelse. En riktigt bra månad, med andra ord! Det enda jag har att anmärka på egentligen är att Sherlock har ihjäl en hund i A study in scarlet; inte ok alls. Dock känner jag att jag kan komma över det då hunden var gammal och skulle avlivas inom kort.

Maj månad har börjat bra, just nu läser jag faktiskt 11.22.63 och har kommit till ca sidan 600 av 740. Jag gillar den verkligen och hoppas att den håller hela vägen fram, ibland kan Stephen King-böcker ha en tendens att balla ur lite väl mycket framåt slutet. Dock tycker jag att han har blivit bättre med detta med tiden, så jag har höga förhoppningar.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar