onsdag 30 maj 2012

Ett virkat Kindle-fodral

Både Metta och jag har börjat virka, och vi är ett gäng tjejer som träffas varannan onsdag och virkar tillsammans. Det blir såklart även endel knåpande hemma framför TV:n om kvällarna, och det senaste har jag faktiskt virkat ihop ett egendesignat fodral till min Kindle, då jag är lite rädd att ha den i väskan ifall den blir repig. Jag gillar spets och sådant gulligt, så det fick bli med spetskant runt. Kanske kommer jag även sy på någon liten blomma eller brodera något på. Vad tycks?

6 kommentarer:

 1. Jättefint! Jag funderar på att göra ett eget fodral till min läsplatta, men har inte bestämt om det blir sytt (av mig själv) eller virkat (med assistans)

  SvaraRadera
 2. Fin! Min Kindle har också ett egenhändigt gjort fodral, sydde ett av stoppat tyg.

  SvaraRadera
 3. Superfint! Själv går jag och filar på ett schyst virkat bokomslag, men varför inte ett till plattan också? :)

  SvaraRadera
 4. Nice - jag har också funderat på ett bokomslag, något man kan ha sin pocket i när man har den i väskan för att slippa vikta pärmar :)

  SvaraRadera