lördag 19 maj 2012

Boknörd flyttar bokhyllor del 2

Ja nu har jag påbörjat färgsortering av pocketar. Jag är inte helt nöjd med färgerna än, men det är på gång. Två stycken pocket blev över när jag var klar, de fick stå i hyllan för inbundet eftersom de var mer danskt band än pocket.

Tyvärr är det fortfarande dubbla rader i hyllan för inbundet, men den glada nyheten är att alla böcker numera är i samma rum!

Fast jag ska erkänna att sex stycken överfulla kassar gått till Myrorna och fem fulla kassar med kurs- och referenslitteratur av olika slag åkt upp på vinden, i väntan på bättre tider med mer utrymme. Nu ska jag bara fylla år så jag kan önska mig innehåll till min kommande läshörna.

Nu blir det ett glas rött för att fira. Fortsatt trevlig helg på er!


6 kommentarer:

 1. Fint! Mina böcker ligger bara huller om buller i flyttlådor. Måste fixa något sånt där med!

  SvaraRadera
 2. Halvbonden: Jag har bott på samma ställe i nästan 6 år ;)

  SvaraRadera
 3. Du har ordnat det jättefint i hyllan. Det ser så inbjudande och tjusigt ut med färgsorterat, tycker jag. Klart du ska fira med ett glas vin. Trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Helena: Ahh o så repris av Downton Abbey ;)

  SvaraRadera