söndag 13 maj 2012

Boknörd flyttar böcker

Så här ser det ut när en boknörd ska flytta en av sina bokhyllor:
Det är ganska svårt att inte klappa på varenda bok man plockar ner så det tar ju lite tid. Nu ska jag alltså flytta hyllan ca 3 meter och sen plocka i allt igen. I samma veva tänker jag göra något så hiskligt som att slänga omslagen på vissa böcker för de är mycket snyggare undertill.

Trevlig söndag!


3 kommentarer:

 1. Släng aldrig omslagen!
  Om man skulle börja ge bort eller sälja böcker, så finns det inget tråkigare än böcker UTAN omslag... Både värdet och utseende sjunker, rejält.

  SvaraRadera
 2. Hannele: Jag har bara slängt några som jag tycker är så fula så jag skäms för dem i bokhyllan...

  SvaraRadera
 3. :)

  Ofta finns det ju intressant information. Köper jag begagnat väljer jag alltid MED omslag om det går.

  SvaraRadera