söndag 13 maj 2012

100 fiktiviteter

En blogg som jag alltid läser höll på att gå i graven, men nu är jag så glad att Helena valde att ha kvar www.fiktiviteter.se och hon verkar också rätt nöjd med att ha fattat det beslutet för nu har hon en tävling där man kan vinna något från hennes topp 100-lista. 

Jag tycker att Helen har en suverän boksmak för jag har läst mycket av hennes topp 100, men en av de böcker jag inte har läst är Blonde av JCO. Jag har alltid fascinerats av Marilyn Monroe och har i många år varit sugen på att läsa den boken så om jag vinner så är det den jag vill ha!

Tävlingen går alltså ut på att man ska välja en bok på hennes 100-lista och motivera varför man vill vinna just den. 100-listan hittar ni här och tävlingen hittar ni här
2 kommentarer:

  1. Rekommenderar också Fragment – dikter, dagboksanteckningar, brev av Marilyn Monroe.

    SvaraRadera
  2. Hannele: Den är jag också mycket nyfiken på!

    SvaraRadera