onsdag 25 april 2012

Just nu!

Jag känner mig ytterst förvirrad av stress och obedövade rotfyllningar så nu måste jag få ordning på läget. Jag kör en enkät snodd rakt av från Bokbabbel

Just nu...

...läser jag: För mycket på en gång. Jag läser Vi måste prata om Kevin parallellt med De utvalda helt enkelt för att jag inte orkar läsa för mycket Kevin på en gång för den ger mig lite smått psykiska men. Dessutom lyssnar jag på Barbara Voors Smultronbett

...tror jag att jag läser den här boken härnäst: Jellicoe Road och Eld bör ju dimpa ner i brevlådan när som. 

...borde jag: inget alls faktiskt, jag känner mig ganska nöjd med tillvaron. 

...är jag nyfiken på: De två böcker jag tror att jag ska läsa härnäst, men är även sugen på att få reda på vilken nästa månads bokcirkelbok blir, vilket avslöjas på lördag. 

...längtar jag efter: Fortfarande de två böcker som jag tror att jag ska läsa härnäst (oj vad tråkig jag är). Men jag längtar allmänt efter en bok jag inte kan lägga ifrån mig för Kevin har varit en riktig börda och påverkat mig helt enormt mycket. Missförstå mig rätt nu, den är jättebra. Men den tär på min livsvilja på något sätt så det har tagit mig två veckor att läsa den. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar