fredag 23 mars 2012

Spontanenkät!

Helena på Dark Places bjuder på spontanenkät, jag hänger på!

JUST NU...
...läster jag: Flugornas Herre av Golding. Jag frågade sambon vad jag skulle läsa härnäst, han sa "En nobelpristagare från 80-talet, chicklitt eller något av en koreansk författare" och det här blev resultatet. Härligt spontant sådär. 
...väntar jag: På helg så klart, så jag kan läsa och sånt. 
...lyssnar jag på: Så klart på babbliga kollegor fram till 17. Sedan hoppas jag på tystnad, ljudböcker och annat trevligt. 
...tittar jag på: Min datorskärm så klart! Annars ser jag mest på boksidor och ett och annat avsnitt av sista säsongen av DHW. Och gärna film. 
...är jag nyfiken på: Jag fullkomligt älskar 20- och 30-talet och vill gärna läsa böcker och se film som utspelar sig då. Amor Towles Rules of Civility har stått på min läslista sedan i höstas tex. jag är också mycket pepp på Vallgrens nya, Havsmannen, och på läsning i allmänhet vilket varit lite sisådär hittills i år. 

Slut på fikapaus, back to work!2 kommentarer:

  1. Jag ska snart börja lyssna på Havsmannen :D det var den och Vi måste tala om Kevin som jag valde mellan till bokcirkeln.

    SvaraRadera
  2. Sara: jag har inte bestämt mig om jag ska läsa eller lyssna så jag kommer ingenstans!

    SvaraRadera