torsdag 1 mars 2012

Sara-Sofias läsrapport februari 2012


Ytterligare en månad har svischat förbi, och det är redan mars månad (och redan vår i luften!). Det har inte blivit lika mycket läst under februari som det blev i januari, men lite har jag allt hunnit med.


Stolthet och fördom och zombier - Jane Austen&Seth Grahame-Smith
Dead until dark - Charlaine Harris
Anita Blake: Vampire Hunter - Guilty Pleasures - Laurell K. Hamilton
Undead and unwed - MaryJanice Davidson
The Hunger Games - Suzanne Collins
Människohamn - John Ajvide Lindqvist (ljudbok)
Bitten - Kelley Armstrong
Jag kan se i mörkret - Karin Fossum (ljudbok)
Förlåt min vrede - Öhrlund&Buthler (ljudbok)

Totalt 9 böcker, 1893 sidor samt strax över 36 timmar.

En annan litteraturrelaterad händelse värd att nämna denna månaden är att jag har investerat i en Kindle, och jag är så sjukt nöjd! Jag har hittat en hel del kurslitteratur billigt på amazon.com, så det har lönat sig. Dessutom kan man ju läsa rejäla tegelstenar i sängen på den utan att få ont i armarna - ett stort plus.5 kommentarer:

 1. OK, så Kindle var ett krav för att få köpa kurslitteraturen på Amazon ;)

  SvaraRadera
 2. Välkommen med i "Kindle-gänget"! En utmärkt investering! Älskar också min, den bästa present jag någonsin fått!

  SvaraRadera
 3. Calle - näää, man kan ju såklart köpa den där ändå, det var bara EN av alla otroligt många fördelar med att investera i en ny teknisk pryl ;)

  Boktok - Ja vet, den är helt underbar!

  SvaraRadera
 4. Med näsan i en bok - Jag vet inte riktigt vad jag tycker om Människohamn, men jag skriver nog ett inlägg om den snart :)

  SvaraRadera