torsdag 29 mars 2012

Påsken är räddad!


Efter att ha läst Belinda Bauers Mörk jord så har jag varit sugen på att även läsa Skuggsida, som nu kommer ut på svenska. Efter att hela bokbloggosfären skröt om att ha fått den i brevlådan igår så hade jag höga förväntningar när jag gick hem. Jag hade fått en avi, men det kunde ju vara vad som helst. Men när jag idag pinnade in på postens utlämningsställe så såg jag direkt att det var ett platt rektangulärt från Moderista och jag pep ur mig ett litet glädjerop.Årets påskekrim är härmed utsedd och påsken är räddad. Jag har höga förhoppningar om att det kommer vara bra, även om jag är lite skeptisk till att Skuggsida, till skillnad från Mörk jord, handlar om en polis. Men jag ger mig in i det här helhjärtat och en recension kommer upp 13/4.10 kommentarer:

 1. Hela den RIKSSVENSKA bloggosfären, om jag får be! Dags att ta mig till postlådan känner jag nu!

  SvaraRadera
 2. Bokbabbel: Jag ber om ursäkt till er Tom och Jerry-lösa finlandssvenskar! :)

  SvaraRadera
 3. Haha! Varken avi eller bok i lådan, eller en avi ja, men det var för en annan bok *happy days*

  SvaraRadera
 4. Bokbabbel: Hurra! Jag hade fått en avi till, den här gången MÅSTE det vara present till Mr Bx3 ;)

  SvaraRadera
 5. Kul, ska ge mig i kast med den inom kort!

  SvaraRadera
 6. Nilma: Då håller vi tummarna för att den ska vara bra :)

  SvaraRadera
 7. Väldigt påskaktigt att fota den mot något gult måste jag säga :)

  SvaraRadera
 8. har påbörjat nu och känner på mig att det här kommer att bli bra faktiskt även om den ytligt sett är uppbyggd på ett mer traditionellt sätt med ett par poliser i huvudrollen. Blir definitivt min påskekrim också.

  SvaraRadera
 9. Josefin: Det är ju bara mitt skrivbord :)

  Bokomaten: Jag hoppas på succé, helt klart! :)

  SvaraRadera