onsdag 1 februari 2012

Sara-Sofias läsrapport januari 2012

Jag hade som nyårslöfte, eller kanske rättare sagt mål, att skriva upp vad jag läser och publicera en liten läsrapport efter varje månad. Precis som Metta gör, och många andra bokbloggare. Det känns kul att hålla koll på vad jag läser och hur mycket.

Böcker:
Allt kan hända - Stephen King (novellsamling)
Död zon - Stephen King
I nattens mörker - Nathalie Sjögren
Dig ska jag älska - Kristina Sundström
By nightfall - Michael Cunningham
Mannen från Albanien - Magnus Montelius
Händelser vid vatten - Kerstin Ekman
Pojken som slutade gråta - Ninni Schulman
Harry Potter and the half-blood prince - JK Rowlings
Boken om Pippi Långstrump - Astrid Lindgren

Sammanlagt 3974 sidor

Ljudböcker:
Skumtimmen - Johan Theorin
Alfahannen - Katarina Wennstam
Nattfåk - Johan Theorin
Lilla Stjärna - John Ajvide Lindqvist
Blodläge - Johan Theorin

Sammanlagt 67 timmar och 13 minuter

En hel del av böckerna har jag inte hunnit recensera än, så det kommer mer om dem inom en snar framtid. Jag har lyckats få med en Boktolva: Klassiker - Kerstin Ekmans Händelser vid vatten. På ljudbokssidan känns det ju helt extremt, över en och en halv arbetsvecka - jag tappade verkligen hakan när jag räknade ihop tiden! Dock så lyssnar jag när jag kör bil, när jag är i stallet, när jag är ute och går med hundarna och maken inte är med, när jag äter frukost och när jag ska sova, och ibland sitter jag och virkar och lyssnar på ljudbok så det kanske inte är så konstigt trots allt.


2 kommentarer: