lördag 18 februari 2012

Caturday!

Jag har nu varit förkyld i två veckor och det börjar kännas lite old. Läsflytet har inte varit något vidare då det är mycket svårt att sova på nätterna när allt är täppt och huvudet värker och så ett stressigt jobb på det. Jag nojar så klart inför stundande långflyg till Kalifornien om två veckor, jag vill gärna vara helt frisk och helst hinna peppa lite innan dess. Jag tar mig således an en bok, en filt och en katt och hoppas på det bästa.

Jag har dock nyligen upptäckt ljudböcker, alldeles utmärkt att lyssna på när man virkar eller är sjuk och inte orkar hålla en bok uppe. Jag har oerhört svårt för att fokusera på läsningen just nu, har ni några tips för hur man på bästa sätt hittar sitt flyt? Och hur fördriver ni tiden när ni är sjuka?


6 kommentarer:

 1. Jag sover och slötittar på dåliga (finns ju inte mycket bra på dagtid) tv-serier. Läsandet orkar jag som först när jag börjar känna mig bättre.
  Hoppas du blir frisk fort nu!

  SvaraRadera
 2. Helena: Ja det är så frustrerande att inte orka göra annat än trams hehe.

  SvaraRadera
 3. Jag sover i soffan under större delen av dagen och slötittar på tv eller läser gamla veckotidningar.
  Läsande av böcker får vänta.
  Krya på dig!

  SvaraRadera
 4. Mysa med katt är alltid lite läkande annars är jag precis som Helena och Lola som sover och slötittar på TV

  SvaraRadera
 5. Lola & ...med näsan i en bok...: Tur att vi verkar vara överens :)

  SvaraRadera