fredag 23 december 2011

Lucka 23 - Anna-Karin Palm

Bild från albertbonnierforlag.se
Anna-Karin Palm är ännu en författarinna som jag stiftade bekantskap med under mina litteraturvetarstudier. Jag minns dock inte vilken kurs det gällde eller vad vi kom fram till utan det enda jag minns är att vi läste Faunen. Jag minns ärligt talat inte ens vad den handlade om men jag lade författarinnan på minnet. När hon nu kom ut med en ny roman under hösten så kom det där minnet fram och jag blev sugen på att läsa mer. En vacker dag ska jag gå igenom mina gamla litteraturvetarkompendier och anteckningar och lista ut vad det var vi gjorde med just Faunen

Ett loppisfynd resulterade i Målarens döttrar (som Helena "Dark Places" Dahlgren pratat mycket gott om) och så har jag så klart investerat i den nya, Snöängel, som jag hört mycket gott om. 3 kommentarer: