onsdag 21 december 2011

Lucka 21 - Barbara Voors

Bild från www.barbaravoors.com
En födelsedag för några år sedan hade min fine sambo helt på eget bevåg köpt böcker till mig. Sen ena var Sju sorters kakor och den andra var Barbara Voors nyutkomna Islossning. Historien om kvinnan vars man och barn försvinner efter en tur på isen har verkligen satt sina spår i mig, jag hade aldrig tidigare läst något liknande. Känslan av att inte veta vad som hänt dem var så oerhört plågsam, denna arma kvinna! Hade de blivit utsatta för brott? Hade mannen dragit med barnet? Eller hade de helt enkelt fallit genom isen utan spår och utan att återfinnas?

Trots flera loppisfynd så har jag inte läst något mer av den här intressanta författarinnan. I hyllan hemma finns Sömnlös, Mina döttrars systrar samt den senaste Fantomsmärtor. Känslor, relationer, familjeband och sorg hoppas jag då så klart på att få uppleva även fortsättningsvis i Voors böcker. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar