fredag 23 december 2011

Julklappsutmaningen: Mettas bok

När jag läste Mettas enkät hakade jag upp mig på just denna biten:

Vilka genrer fastnar du lätt i när du väljer din läsning?Jag läser ofta lite mer prettolitteratur, fastnar gärna i det där höglitterära träsket och det är inte alltid särskilt lätt eller underhållande. Ibland vill man ju bara ha underhållning, inte något världsomvälvande.

Finns det genrer som du inte läser men funderar på att testa?
Jag läser inte chicklitt eller rena deckare. Jag har också lyckats undvika historiska romaner, biografier (särskilt rockbiografier är ju intressanta!). Fantasy, science fiction och skräck är ju sådant som jag läst mycket förr men inte riktigt lyckas hitta tillbaka till igen fastän jag vill.
 
Osökt kom jag att tänka på Nora Roberts som jag läste en romantrilogi av för några år sedan; Systrarna i Clare. Definitivt lättläst och inget pretto, mycket relationer osv. Det lustiga var att bara häromdagen kommenterade Metta på ett inlägg jag skrivit (dethär) och skrev att hon funderat på att läsa något av Nora Roberts, gissa om jag hade svårt att hålla mig från att avslöja vad hon skulle få i julklapp då!
 
Hoppas du kommer att tycka om boken (du har ju ändå närmare 1150 sidor att ta dig igenom) och jag ser fram emot att läsa din recension av den.
 
God Jul!
 
 

1 kommentar:

  1. Tack snälla! Jag börjar nog med att läsa del ett iaf ;)

    SvaraRadera