Fortsätt till huvudinnehåll

TÄVLING - Ja till Liv

Som jag nämnde i gårdagens recension kommer jag nu att lotta ut ett exemplar av fantastiska Liv Strömquists nya grafiska roman Ja till Liv.Det är lätt att vara med och tävla, det ni behöver göra för att få en lott i dragningen är att skriva i kommentarerna att ni är med. Om ni skriver ett inlägg på er egen blogg, och länkar i din kommentar nedan,  har ni två lotter. 

Seså, är ni sugna på att testa den grafiska romanen, eller om ni redan är frälsta Strömquistfans så ta chansen att vinna!

Tävlingen pågår till och med 12/10 kl 20:00 då vinnaren dras. Lycka till!Kommentarer

 1. Jag är gärna med och tävlar.

  SvaraRadera
 2. Vill mycket gärna vinna den här som jag har läst så mycket om!

  SvaraRadera
 3. jag är med, både här och med bloggen!

  SvaraRadera
 4. Glömde skicka länken, här är den:
  http://finaprickar.blogspot.com/2011/10/tavlar.html

  SvaraRadera
 5. Jag är gärna med, jag också! :)
  Har skrivit om tävlingen på min blogg: http://bokmilaskogen.wordpress.com/2011/10/05/en-massa-utmaningar/

  SvaraRadera
 6. Vill ha vill ha vill ha!!!

  Har länkat på min blogg:
  http://www.pocketlover.se/2011/10/ja-ja-ja-till-ja-till-liv-en-tavling.html

  SvaraRadera
 7. Jag vill vara med och tävla! Härlig tävling :)

  SvaraRadera
 8. Jag vill vara med och tävla! Men eftersom jag inte är bloggare utan bara bloggläsare får jag nöja mig med en lott.

  /Lotta

  SvaraRadera
 9. Vill vara med! :))

  SvaraRadera
 10. Åh Liv. Jag vill så jättegärna vara med och tävla.

  SvaraRadera
 11. Åh vad gärna jag vill vara med och tävla om denna boken! Länkar från bloggen.

  SvaraRadera
 12. Jag vill gärna vara med och tävla! :)

  SvaraRadera
 13. Hej. Jag heter Liam & är 14 vårar. Jag bor i Helsingborg & vill vara med & tävla. Om jag vinner så vill jag att Calle här ovan ska få boken. Sådan är min vilja. Hej då.

  SvaraRadera
 14. Jag har hort en massa trevliga saker om den, jag vill valdigt garna vara med och tavla!

  SvaraRadera
 15. Jag vill absolut vara med. Såg Prins Charles känsla (som bygger på ett annat album) på Malmö Stadsteater häromveckan och blev mäkta inspirerad. Kul att man kan göra teater av serierutor.

  SvaraRadera
 16. Klart jag vill vinna! Kom ju försent till Galagos monter på mässan, den var slut!
  Tipsar i min blogg också.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hjälp, jag är rädd!

Jag har funderat rätt mycket på det här med vad som skrämmer mig och vad som skrämmer andra vad gäller fiktion. Jag menar alltså sådant som är utanför den verkliga världen, bortsett från vidriga mördare, våldtäktsmän och annat som givetvis är skrämmande men tyvärr en del av vår verklighet. Många kan inte läsa skräck för att de inte kan sova eller vara ensamma hemma efteråt. Men vad skrämmer då mig?
Jag har inte direkt svårt för att se på skräckfilm, jag brukar inte bli så rädd. Böcker kan ha en tendens att vara något värre eftersom de på ett annat sätt är inne i ens huvud, men jag sovgott om nätterna när jag läste till exempel Låt den rätte komma in. Jag blir något mer rädd av filmer där man inte får se det hemska, men i de flesta filmer får man ju se till slut ändå och det förstör. Jag gillar att läsa och se filmer om det övernaturliga och det utomjordliga men skrämmer det mig?
Jag tror inte på andar och spöken så det skrämmer mig inte i världen utanför fiktionen. Dock betyder det int…

Födelsedagspresent

Jag unnar mig en liten födelsedagspresent till mig själv, nämligen två muggar från Penguins classics-serien. Många fina klassiker att välja på en till slut blev det Dostojevkis Brott och straff samt Svindlande höjder av Emily Brontë. De finns att beställa på adlibris.com men där finns det inga bilder på muggarna och jag hittade inte Brott och straff där. Fick i stället beställa från Papercut.

Julkalenderbloggstafetten Lucka 5

Sanningen om fallet Harry Quebert - Joël Dicker

Författaren Marcus Goldman har skrivkramp och ett överhängande hot om stämning från förlaget om han inte kommer in med ett manus omgående. Samtidigt hittas kvarlevorna efter Nola Kellergan efter 33 år i författaren Harry Queberts trädgård. Harry är före detta lärare, mentor och god vän till Marcus som bestämmer sig för att åka till den lilla staden Aurora och reda ut händelserna kring Nolas försvinnande och död. Harry verkar ha haft en relation med Nola som var blott 15 år gammal men det verkar varit äkta kärlek. Har Harry mördat Nola? Eller var det någon av alla de andra männen hon verkar haft en relation med? Vad är det för mörka hemligheter Nola burit på? Och hur lämpligt är det att Marcus gör sin egen utredning samtidigt som han skriver boken om händelserna, Sanningen om fallet Harry Quebert?
Det finns dussindeckare om handlar om poliser, det finns spänningsromaner som får läsaren att hålla andan av tempot, det finns mörka thrillers…