torsdag 6 oktober 2011

Pocket och Prassel 6.0 - det gröna kuvertet har anlänt!Jag var just på posten för att hämta ut ett annat bokpaket när tjejen säger att det finns ett till paket till mig (jag är ju som sagt känd på posten) och så är det ett grönt kuvert!

Väl hemma slet jag så klart upp det och se vad mycket fint jag fick! Boken är Allt går sönder av Chinua Achebe, Afrikanskt som jag ju har önskat mig! Jag har inte läst den och den kommer från Tranan förlag så det kan ju inte vara annat än bra. Till det fick jag ett te som heter Höstblandng och luktar otroligt gott. Passar perfekt nu när det regnar och jag är torr i min hals. Sedan en hel hög med lakritsgodis, oj vad jag ska smaska i mig det vi ett väl valt tillfälle! En fin grön penna fick jag också, alltid kul med någon annat än tråkig bläckpenna att anteckna med. Slutligen fick jag ett fint vykort och ett bokmärke med gåtor på, man ska hitta de enda två hjärtan som det finns två av och man ska hitta kossor utifrån specifika beskrivningar. Hoppas inte dessa gåtor distraherar mig från mitt läsande bara!

Tack snälla bokvän, vad glad jag är! Nu ska jag försöka spana runt o se om jag kan komma på vem du är också...6 kommentarer:

 1. Din hemliga bokvän6 oktober 2011 20:50

  Vad roligt att du blev glad för paketet!

  SvaraRadera
 2. Bokvän: Tack :D och jag har mina misstankar om vem du kan vara ;)

  SvaraRadera
 3. Din hemliga bokvän7 oktober 2011 23:22

  Vill du fortsätta klura eller ska jag berätta vem jag är?

  SvaraRadera
 4. Okej, det är jag som är din bokvän. Vad kul att du gillade paketet!

  SvaraRadera
 5. Matilda: Jag tyckte jättemycket om allt! Sambon satt i en halvtimme med det där vykortspusslet igår ;)

  SvaraRadera