Fortsätt till huvudinnehåll

Köpstopp på böcker? Det finns annat, jag lovar.

Okej, jag kunde inte hålla mig. Jag har funderar på ett nytt iPhonefodral och en enklare plånbok och vår kära Calliope books tipsade om en fin variant. Here it is:

Jag har klickat hem en bok som inte gör att min bokhög växer. Win-win på den! Hur avundsjuka är ni?Kommentarer

 1. Alltså, den är ju nog pretty!

  SvaraRadera
 2. Bokbabbel: Skoja INTE! Den kommer ligga på bordet och bli klappad på hela tiden

  SvaraRadera
 3. Men var lägger man sina representations-kvitton?

  SvaraRadera
 4. Joel: I sitt hemliga bokfack format som en bok såklart.

  SvaraRadera
 5. Älskar! Vill också ha ett sånt. Den åker upp på min önskelista till jul!

  SvaraRadera
 6. Riktigt fin var den minsann!Jag får väl först skaffa iphone... och sedan den där.

  SvaraRadera
 7. Tess: Helt rätt, det finns BARA fördelar :D förutom om flera på samma plats har likadana och man åker hem med fel telefon...hm...

  SvaraRadera
 8. Helena: Ja den kan ju passa andra telefoner med I guess, med samma mått. men iPhone är nog det bästa ;)

  SvaraRadera
 9. Skitsnygg! Men jag har inte heller någon iphone...

  SvaraRadera
 10. klok som en bok: Den finns även till laptops ;)

  SvaraRadera
 11. Eli: Ja det känns bara mer och mer rätt ;)

  SvaraRadera
 12. Advokaten: Visst är det? *väntar på leverans*

  SvaraRadera
 13. Är inteinteinte avundsjuk. Inte. INTE!!

  Eller, jooooooooooo, jag vill haaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 14. Ibland går jag till biblioteket ;)

  SvaraRadera
 15. Tess: Nix,det stod att den var tillfälligt slut hos leverantören...

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hjälp, jag är rädd!

Jag har funderat rätt mycket på det här med vad som skrämmer mig och vad som skrämmer andra vad gäller fiktion. Jag menar alltså sådant som är utanför den verkliga världen, bortsett från vidriga mördare, våldtäktsmän och annat som givetvis är skrämmande men tyvärr en del av vår verklighet. Många kan inte läsa skräck för att de inte kan sova eller vara ensamma hemma efteråt. Men vad skrämmer då mig?
Jag har inte direkt svårt för att se på skräckfilm, jag brukar inte bli så rädd. Böcker kan ha en tendens att vara något värre eftersom de på ett annat sätt är inne i ens huvud, men jag sovgott om nätterna när jag läste till exempel Låt den rätte komma in. Jag blir något mer rädd av filmer där man inte får se det hemska, men i de flesta filmer får man ju se till slut ändå och det förstör. Jag gillar att läsa och se filmer om det övernaturliga och det utomjordliga men skrämmer det mig?
Jag tror inte på andar och spöken så det skrämmer mig inte i världen utanför fiktionen. Dock betyder det int…

Födelsedagspresent

Jag unnar mig en liten födelsedagspresent till mig själv, nämligen två muggar från Penguins classics-serien. Många fina klassiker att välja på en till slut blev det Dostojevkis Brott och straff samt Svindlande höjder av Emily Brontë. De finns att beställa på adlibris.com men där finns det inga bilder på muggarna och jag hittade inte Brott och straff där. Fick i stället beställa från Papercut.

Julkalenderbloggstafetten Lucka 5

Sanningen om fallet Harry Quebert - Joël Dicker

Författaren Marcus Goldman har skrivkramp och ett överhängande hot om stämning från förlaget om han inte kommer in med ett manus omgående. Samtidigt hittas kvarlevorna efter Nola Kellergan efter 33 år i författaren Harry Queberts trädgård. Harry är före detta lärare, mentor och god vän till Marcus som bestämmer sig för att åka till den lilla staden Aurora och reda ut händelserna kring Nolas försvinnande och död. Harry verkar ha haft en relation med Nola som var blott 15 år gammal men det verkar varit äkta kärlek. Har Harry mördat Nola? Eller var det någon av alla de andra männen hon verkar haft en relation med? Vad är det för mörka hemligheter Nola burit på? Och hur lämpligt är det att Marcus gör sin egen utredning samtidigt som han skriver boken om händelserna, Sanningen om fallet Harry Quebert?
Det finns dussindeckare om handlar om poliser, det finns spänningsromaner som får läsaren att hålla andan av tempot, det finns mörka thrillers…