Fortsätt till huvudinnehåll

Köpstopp på böcker? Det finns annat, jag lovar.

Okej, jag kunde inte hålla mig. Jag har funderar på ett nytt iPhonefodral och en enklare plånbok och vår kära Calliope books tipsade om en fin variant. Here it is:

Jag har klickat hem en bok som inte gör att min bokhög växer. Win-win på den! Hur avundsjuka är ni?Kommentarer

 1. Alltså, den är ju nog pretty!

  SvaraRadera
 2. Bokbabbel: Skoja INTE! Den kommer ligga på bordet och bli klappad på hela tiden

  SvaraRadera
 3. Men var lägger man sina representations-kvitton?

  SvaraRadera
 4. Joel: I sitt hemliga bokfack format som en bok såklart.

  SvaraRadera
 5. Älskar! Vill också ha ett sånt. Den åker upp på min önskelista till jul!

  SvaraRadera
 6. Riktigt fin var den minsann!Jag får väl först skaffa iphone... och sedan den där.

  SvaraRadera
 7. Tess: Helt rätt, det finns BARA fördelar :D förutom om flera på samma plats har likadana och man åker hem med fel telefon...hm...

  SvaraRadera
 8. Helena: Ja den kan ju passa andra telefoner med I guess, med samma mått. men iPhone är nog det bästa ;)

  SvaraRadera
 9. Skitsnygg! Men jag har inte heller någon iphone...

  SvaraRadera
 10. klok som en bok: Den finns även till laptops ;)

  SvaraRadera
 11. Eli: Ja det känns bara mer och mer rätt ;)

  SvaraRadera
 12. Advokaten: Visst är det? *väntar på leverans*

  SvaraRadera
 13. Är inteinteinte avundsjuk. Inte. INTE!!

  Eller, jooooooooooo, jag vill haaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 14. Tess: Nix,det stod att den var tillfälligt slut hos leverantören...

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hjälp, jag är rädd!

Jag har funderat rätt mycket på det här med vad som skrämmer mig och vad som skrämmer andra vad gäller fiktion. Jag menar alltså sådant som är utanför den verkliga världen, bortsett från vidriga mördare, våldtäktsmän och annat som givetvis är skrämmande men tyvärr en del av vår verklighet. Många kan inte läsa skräck för att de inte kan sova eller vara ensamma hemma efteråt. Men vad skrämmer då mig?
Jag har inte direkt svårt för att se på skräckfilm, jag brukar inte bli så rädd. Böcker kan ha en tendens att vara något värre eftersom de på ett annat sätt är inne i ens huvud, men jag sovgott om nätterna när jag läste till exempel Låt den rätte komma in. Jag blir något mer rädd av filmer där man inte får se det hemska, men i de flesta filmer får man ju se till slut ändå och det förstör. Jag gillar att läsa och se filmer om det övernaturliga och det utomjordliga men skrämmer det mig?
Jag tror inte på andar och spöken så det skrämmer mig inte i världen utanför fiktionen. Dock betyder det int…

Födelsedagspresent

Jag unnar mig en liten födelsedagspresent till mig själv, nämligen två muggar från Penguins classics-serien. Många fina klassiker att välja på en till slut blev det Dostojevkis Brott och straff samt Svindlande höjder av Emily Brontë. De finns att beställa på adlibris.com men där finns det inga bilder på muggarna och jag hittade inte Brott och straff där. Fick i stället beställa från Papercut.

Sprudlande ångest och ett författarskap som är här för att stanna

Välkommen till Amerika - Linda Boström Knausgård

En flicka som slutar prata för att hon tror inte att hon mäktar med det samtidigt som hon växer. En bror som spikar igen sin dörr, som har varit snäll men som inte längre är samma person. En mamma som är skådespelerska och vill vara i fred. En pappa som ligger orörlig på soffan. Någonstans långt där nere finns en familjesammanhållning men de är på väg mot katastrofen.

I och med sin tredje prosabok, sin andra roman, har Linda Boström Knausgård verkligen satt sin stil. Det här fantastiskt precisa och samtidigt utelämnande språket är lika slående som förut. Teman som moderskap och familjerelationer är återkommande och det handlar mycket om ensamhet, känslor, ångest, minnen och den lilla människans plats i världen. Familjerelationerna kan mer läsas mellan raderna, genom madrassen som pappan ständigt ligger på och springan under dörren till broderns stängda rum, snarare än i själva orden. Jag tycker att den frånvarande mamman är en oerhört k…