lördag 3 september 2011

Hipp hipp hurra!

Idag är det min födelsedag, hipp hipp hurra till mig! Trots att man börjar närma sig 30 så är det fortfarande roligt och jag får fortfarande fantastiska presenter!

Av mamma och pappa fick jag pengar till att köpa n juicecentrifug som jag länge velat ha men prioriterat annat. Det är vansinnigt gott med färskpressad juice av alla dess slag. Av lillebror fick jag ett fint presentkort på Bokus, som jag spenderade på ungefär tre minuter. Eftersom jag har massor av romaner att läsa passade jag på att köpa lite annat. Det blev Bookoholic's guide to Bookblogs som jag sneglat på ett tag nu, The Sandman vol. 1, en grafisk roman av Neil Gaiman som är till gotikkursen men Neil Gaiman har länge varit en favorit. Slutligen köpte jag Falkenlands 4 x dikter då jag är ett stort fan. Av sambon fick jag en väldigt snygg och classy specialgjord väska till min MacBook Pro som jag var i yttersta behov av för att kunna få med mig datorn till bokmässan. Till det fick jag också ett skin till MacBooken som föreställer Snövit (passar ju mig som älskar sagor!) och om man placerat klistermärket rätt ser det alltså ut som att hon håller i Apple-äpplet. Slutligen fick jag en stor bok som var lättare än vad den såg ut att vara, Great cases of Sherlock Holmes av sir Arthur Conan Doyle:Sambon flinar och förklarar att den är urkarvad och är alltså ett hemligt fack. Helt fantastiskt, det är alltså en riktig bok där de klistrat ihop sidorna men karvat ur ett hål i mitten:


Nu har jag alltså den perfekta platsen att förvara hemligheter och dyrgripar, så som mitt seminariekort till bokmässan. Sånt här ser man ju bara på film! Jag har fortsatt blivit bortskämd under dagen med kaka, tidningar, blommor, film och lite lästid. Massor av vänner har grattat via Facebook, Twitter, SMS och jag har till och med fått ett gitarrsolo inspelat på mitt mobilsvar. Tack till er allihop!
11 kommentarer:

 1. Grattis en dag försenat. Fina presenter du fått.

  SvaraRadera
 2. Happy birthday to you, happy birthday to you! Vad härligt att din födelsedag blev så bra och att du blivit uppvaktad hela dagen. Så ska det vara :-)

  SvaraRadera
 3. Grattis i efterskott! Vilken fin Sherlock Holmes bok/gömma! =)

  SvaraRadera
 4. Grattis i efterskott!
  Vilken himla fin present, jag gillade den verkligen!
  Mycket intressant amn skulle kunna gomma dar... choklad, till exempel... :-)

  SvaraRadera
 5. Grattis i efterskott! Underbara presenter :)

  SvaraRadera
 6. Emma: Tack! Choklad var ingen dum idé, eller lakrits som i mitt fall då ;)

  Kerstin: Tack! Jag gillar varenda present :)

  SvaraRadera
 7. Grattis i efterskott :) Vilken toppenpresent med bokgömma!

  SvaraRadera