tisdag 20 september 2011

Bokmässan 2011 - 2 dagar kvar

Just nu känner jag att jag är i någon slags stormens öga, det är för sent för att fixa med saker, men det är ju för tidigt att packa och åka. Jag är sjukt nervös och vill bara att det ska sätta igång.

Kanske att man ska kolla lite vad som finns utöver de självklara bokpunkterna?

Bokmässan har till exempel äran att kora vinnaren i SM i minne. Ytterst imponerade personer som är med där.

Trots att jag avskyr spelet, så är det lite kul att mässan har anordnat en turnering i Wordfeud

Gillar man inte att läsa böcker utan hellre serier så finns Seriescenen. Till exempel kan man under fredagen kl 16:00 kan man ta del av Zombieserien The Walking dead som nu kommer på svenska.

Det finns en debattscen.

Det finns en del att äta, men det är dyrt och inte så kvalitativt så kanske en fikakorg vore bra att ta med sig alt få lite icke-mässluft genom att luncha utanför. Det brukar finnas en hel avdelning på mässan riktad mot barn där det ofta finns skojiga montrar, jag såg till exempel Mumintrollet förra året men sambon trodde att jag blivit knäpp.

Och mycket mycket mer, så om ni har med er någon som av någon skadad anledning inte gillar böcker så kanske det finns något annat? Har ni fler bra icke-boktips?


3 kommentarer:

  1. True story: flygbolaget hade bokat om mig och en hel del av den finlandssvenska kulturgräddan till ett annat flygbolag men inte berättat det för oss, så i Helsingfors blev det en språngmarsch utan like för att hinna till vårt lilla propellerplan(!) Där var det så trångt att ingens handbagage fick plats, men som tur fanns det lediga säten så Schildts Mumin-figur i kartong fick ett eget säte! :D

    SvaraRadera
  2. Bokbabbel: Hahaha ja jag såg bilder på honom senare så det var inte jag som var galen ;)

    SvaraRadera
  3. det finns nog något för alla smaker, en liten trädgård också...

    SvaraRadera