onsdag 10 augusti 2011

Vad händer?

Just nu ser det, utåt sett, ut som att det inte händer mycket på min sida av bloggen men här händer det massor. Jag har skrivit tidsinställda recensioner för:

Erebos - Ursula Poznanski (19/9)
Drömfabriken - Björn Vingård (31/8)
Inbjudan till de våghalsiga - Dorothee Elminger (25/8)

Jag är mitt uppe i Bastarden från Istanbul av Elif Shafak, recension av den kommer 8/9. dessutom damp Jan Guillous kommande bok Brobyggarna ner i brevlådan idag, en tegelsten som ska vara den inledande delen i hans nya romanserie "Det stora århundradet". Jag har faktiskt aldrig läst något av honom innan så det ska bli spännande. Den har recensonsdatum 7/9.

Så, jag jobbar på febrilt, trots att det inte syns. Än.

4 kommentarer:

  1. violen: Den är jättebra, sätt upp den på önskelistan! :D

    SvaraRadera
  2. Men nu när ni är två på bloggen, när ska ni presentera er? Eller har jag missat det?

    SvaraRadera
  3. Swedish Zombie: Ja Sara-Sofia hade ju en presentation strax efter annonserandet.

    SvaraRadera