tisdag 9 augusti 2011

I väntans tider

Just nu lever jag i total spänning och förväntan. Jag kom in som andra reserv på kursen jag vill läsa (Litteraturvetenskap A), så jag sökte alla dylika kurser jag kunde hitta igår och håller både tummar och tår.
Under tiden jag väntar så fördriver jag såklart min tid med att läsa. Jag har bestämt mig för att läsa massa kultböcker, sånadär som man alltid hört talats om men aldrig själv läst, och har därför beställt The postman always rings twice och Catcher in the rye. Jag håller också på att ta mig igenom hela Harry Potter-serien (ska precis börja på bok tre). Har ni några fler förslag på böcker man bara måste ha läst? Jag är idel öra!
4 kommentarer:

 1. Kul, dom tar in reserver sent, en del hoppar ju av, kolla litteraturlistan, så att du är beredd.

  SvaraRadera
 2. Ja, det var ett bra tips - det skall jag göra! :)

  SvaraRadera
 3. Har du inte läst The little stranger av Sarah Waters så har du något helt fantastiskt framför dig. Är helt såld. Dock lite sent ute med att upptäcka den så möjligtvis har du redan läst den :)

  SvaraRadera
 4. Tack för ett bra tips, den har jag inte läst! Lägger till den på min önskelista omedelbums :)

  SvaraRadera