tisdag 2 augusti 2011

Det där med bokhyllor


Ja, jag har dubbla rader i samtliga av mina tre bokhyllor. Jag har även bokhögar på soffbordet och framförallt på skrivbord. Och det är uppenbarligen inte bara jag som blir upprörd när sambon tömmer en hel lucka i min största hylla för att installera en stereo i form av en iPhonedocka:


Men jag måste säga att det är rätt skönt att ha en stereo igen. Man kan lyssna på Spotify via sin iPhone samtidigt som den laddas. Det ingår även en liten fjärrkontroll för att byta låt och justera volymen. Det kan även hända att man skulle kunna lyssna på en och annan ljudbok med hjälp av den här.
4 kommentarer:

 1. Haha, jobbigt det där med att utnyttja bokhylleutrymmet till något annat än böcker. Tur att det åtminstone var något halvvettigt och inte fotoramar eller porslinsfigurer ;)

  SvaraRadera
 2. Bokbabbel: Åh fy, porslinsfigurer!!! hjälp! PHEUW

  SvaraRadera
 3. Haha... Bra vi er flere som har doble rader i bokhyllene.

  SvaraRadera
 4. Anita: Ja det har gått lite över styr här ;)

  SvaraRadera