söndag 7 augusti 2011

Den perfekta väskan

Nu tror ni att jag blivit galen och ska börja modeblogga, men så är inte riktigt fallet. Jag har bara hittat en näst intill perfekt väska. För en boknörd är det så klart viktigt att kunna bära med sig sin litteratur vart man än går, vad som än händer. Då jag valt bära runt på en Kindle så är det inte riktigt så trixigt för mig, men jag vill ha ordning och reda i min väska. Jag vill inte behöva rota efter saker utan bara plocka upp det jag ska ha, och då känns det här ultimat:Som ni ser finns det ett litet mittenfack som passar Kindle perfekt. Det kan liksom inte bli bättre. Hur bär ni med er litteratur till vardags?2 kommentarer:

  1. Har precis köpt en väska modell större med mittenfack där en bokför plats och dessutom med platsför min iPad. Great minds think alike. Ni är dock svart. Lite avundsjuk på din röda.

    SvaraRadera
  2. enligt O: den är lite mörkare än på bilden, men jag är nöjd med att jag inte tog den svarta för jag har alltid svart!

    SvaraRadera