tisdag 16 augusti 2011

Böcker och bulldogs

Idag har jag varit sjuk och hemma från jobbet, vilket är förfärligt tråkigt. Dock är det ett ypperligt tillfälle att passa på att läsa och försöka "beta ner" att-läsa-högen. Jag läste ut en bok under eftermiddagen och när jag skulle välja nästa bok att sätta tänderna i fick jag en idé; jag ska ta ett kort på min bokhög. Rambo och Selma fick vara med och agera modeller. Kanske finns det någon därute som känner igen sig i att varje tom yta i hemmet är gömd under en trave med olästa böcker?


7 kommentarer:

 1. Nytt tema på bloggen: Bokhund!

  Jag gillar öven den öppna baren i bakgrunden. Jag brukar dricka te till mina böcker, men man kanske skulle testa whiskey?

  SvaraRadera
 2. Sjukt fina hundar! Och sjukt omväxlande mot alla fula bokbloggarkatter! Pluspoäng!

  SvaraRadera
 3. Zombie: Nu ska du va snäll, jag har två bokkatter!

  SvaraRadera
 4. Metta: Ja, en stadig whisky kanske gör att det känns lättare att hålla reda på alla papper när det läses manus? ;) Minuset är väl kanske att man blir dåsig.

  Zombie: Tackar! Jag skall dock tillägga att bara sekunder efter bilden togs så satte Selma tänderna i en av böckerna. Det hade kunnat bli en fin bild! Jag hann dock rädda boken och ersätta den med hundgodis. Slutet gott, allting gott!

  SvaraRadera
 5. Fin bild.

  när jag är sjuk, orkar jag inte läsa :(

  SvaraRadera
 6. Underbar bild! Jättefina pälsbarn. :-) Och jag känner igen mig angående högarna, paniken börjar smyga sig på.

  SvaraRadera
 7. Hehe, håller just på att försöka få ordning på mina bokhögar, de höll på att växa mig över huvudet. Så numera innehåller *alla* bokhyllor dubbla (eller trippla, där plats finnes) rader, och jag hoppas på så sätt få plats för alla böcker, och jag hoppas att jag hittar "att läsa-böckerna" nu, när de är fint sorterade efter författare och genre...

  SvaraRadera