tisdag 2 augusti 2011

Bättre sent än aldrig?

Amy Harper Bellafonte is six years old and her mother
thinks she's the most important person in the whole
world. She is. Anthony Carter doesn't think he could ever
be in a worse place than Death Row. He's wrong.
FBI agent Brad Wolgast thinks something beyond
imagination is coming. It is.

Ja en hel del av er har redan gissat rätt, jag har börjat läsa boken som självaste Stephen King tycker är "enthralling". jag har slutligen börjat läsa Justin Cronins The Passage.

Jag har dock något delade känslor inför att läsa en bok på 960 sidor, har nu bara 900 sidor kvar. Jag läser den samtidigt som jag läser en annan bok, och det kanske är det man måste göra? Och varför har jag inte läst den än? Jag förhandsbeställde den när den engelska pocketen kom redan en månad i förväg, men ja, det är längden som avskräcker men nu är jag igång!

Så om ni undrar om jag dött eller slutat blogga så är svaret troligen "Nej, jag läser fortfarande The Passage".


5 kommentarer:

 1. Var lugn, du kommer inte att dö av utmattning. När du läst lite till kommer du att vara fast och tycka att ett par hundra sidor till hade inte varit så farligt :-)

  SvaraRadera
 2. Emma: Ja det går faktiskt oväntat snabbt att läsa :D

  SvaraRadera
 3. Haha! Eller också kan man klämma in kortisar emellan på typ 100 sidor. Brukar jag göra när jag känner att en bok är för lång och jag blir lite stressad över att jag inte hunnit läsa 10 böcker på samma tid.
  :)

  SvaraRadera
 4. Lingonhjärta: Ja men visst är det så. Jag blir riktigt rastlös när det går långsamt.

  SvaraRadera
 5. Mmmm...jag med. Jätterastlös! Det här med att njuta av läsningen förstörs liksom om man har 120 böcker som väntar på en :)

  SvaraRadera