måndag 22 augusti 2011

Aktuell enkät

Alla vet att bokbloggare älskar enkäter om läsande och böcker, min teori är att vi tycker om att läsa andras galna tankar om böcker för att vi ska känna oss normala eftersom man sällan har sådana extrema bokkonsumenter i sin närhet irl.

Jag snubblade över en enkät hos Fiktiviteter som tagit den från enligt O, som har den som en favorit i repris, originalet kommer från Massor av ord. Här kommer mina svar:

Den engelska: Jag läser en hel del på engelska, och det lär inte bli mindre sedan Kindle inhandlades. Just nu läser jag Netherland av Joseph O'Neill till kommande bokcirkel.

Vid sängen: Har jag The Passage av Justin Cronin påbörjad och även The Windup Girl av Paolo Bacigalupi på sängbordet (notera även dessa på engelska).

I väskan: Har jag min Kindle så klart, se svaret på "Den engelska" ovan.

På toaletten: Spenderar jag så lite tid som möjligt, så där finns inga böcker. Jag har dessvärre inget badkar.

Läser emellanåt: Just nu har jag påbörjat inte mindre än 3 böcker så man kan väl säga att jag läser alla emellanåt. The Passage kanske mest då den går riktigt långsamt just nu.

Borde börja med: Jag borde inte börja på något utan avsluta det jag redan påbörjat, så som Guillous kommande Brobyggarna (Höll på att skriva Nybyggarna, men det var ju inte rätt alls). Därefter borde jag påbörja Det finns annan frukt än apelsiner till en annan bokcirkel samt recensionsboken Fjäril i koppel.

På is: The Passage igen, jag hinner inte med så mycket nöjesläsning för alla recensionsböcker just nu. Och det lär knappast bli mer om jag dessutom ska plugga litteratur utöver jobb och recex.

4 kommentarer:

  1. Jag stöder din enkätteri till 100 %!

    SvaraRadera
  2. Börjar också bli stressad av alla böcker som ligger här och väntar på att bli lästa. Läser allt och inget just nu känns det som.

    SvaraRadera
  3. enligt O: Jag hatar det! Jag vet inte vad jag ska ta mig till men försöker bara njuta av Guillous som jag är helt uppe i just nu. Skiter i allt annat ett tag.

    SvaraRadera