måndag 25 juli 2011

Hetero i Hägersten - Sofia Olsson


Hur är det egentligen att leva i par i den där åldern runt trettio? Hetero i Hägersten är en rolig betraktelse av ett vanligt heteropars vardag. Vem ska sova innerst? Varför är det alltid te kvar i tesilen? och vad tusan ska vi äta till middag?

Sofia Olsson träffar mitt i prick,
man känner mer eller mindre igen sig i varenda stripp och jag känner på något sätt att det är skönt att man inte är ensam. Ibland känner jag igen mig i kvinnan men ofta även i mannen. Jag skrattar och jag skäms ibland å karaktärernas vägnar (fast jag egentligen kanske mer skäms för mig själv).

Av en slump hittar jag dessutom Sofia Olssons blogg, där ni kan ta del av hennes strippar.

Om ni inte får nog där köp boken här eller här.2 kommentarer:

  1. tack! har hört eller sett titeln förut, men inte riktigt satt mig in i vad den handlar om. låter kul!

    SvaraRadera
  2. Mind the book: Ja den är ju inte så svårläst så bara att testa :)

    SvaraRadera