söndag 24 juli 2011

Den nya medskribenten

Hej allihopa!

Mitt namn är Sara-Sofia och jag kommer i fortsättningen att bokblogga här tillsammans med Metta. Jag ser verkligen fram emot detta och hoppas att ni kommer ha lika stor glädje av mina inlägg som jag kommer att ha av att skriva dem!
Jag tänkte skriva en liten presentation av mig själv, så att ni får ett hum om vad jag är för en filur.
Jag är 28 år gammal och bor i centrala Skövde tillsammans med min make Jonas och våra två helgalna franska bulldoggar. Jag arbetar som handläggare på en support för säljare på ett telefonbolag. När jag inte jobbar eller umgås med min man och våra hundar så kan man hitta mig i stallet, på gymmet eller uppkrupen i soffan med en riktigt bra bok. Min favoritgengre är psykologiska thrillers, ju otäckare desto bättre - även om jag gärna läser mer eller mindre alla typer av böcker. Jag är helt frälst i Lars Keplers Hypnotisören och Paganinikontraktet, jag tycker mycket om Jonas Moströms deckare, jag avgudar Shakespeare och jag varvar gärna med någon verklighetsbaserad snyfthistoria då och då. I höst kommer jag att börja läsa Litteraturvetenskap, något jag ser fram emot oerhört mycket.Jag planerar att skriva endel här i bloggen om de intressanta saker jag kommer att få lära mig.

Just nu läser jag Fallet med de försvunna böckerna av Ian Samson, och kommer inom ett par dagar att lägga upp en recension här.

Ett stort tack vill jag rikta till Metta som erbjöd mig att bli medskribent här, detta skall bli otroligt roligt!


10 kommentarer:

 1. Hej och välkommen! Det ska bli kul att läsa om vad du har att säga =)

  SvaraRadera
 2. Även om vi inte har samma boksmak hälsar jag dig välkommen i bloggvärlden och önskar dig lycka till. Kanske får du mig att förstå tjusningen med otäcka thrilers, vem vet...

  SvaraRadera
 3. Välkommen! Det ska bli kul att läsa dina inlägg.

  SvaraRadera
 4. Hej och välkommen! Ska bli intressant att läsa dina inlägg!

  SvaraRadera
 5. Vad kul! Välkommen säger jag också, såklart! /Therese

  SvaraRadera
 6. Kul! Ska bli extra kul att följa dina studier. Se till att behålla läsglädjen!

  SvaraRadera
 7. Välkommen till bokbloggosfären. Ser fram emot dina inlägg.

  SvaraRadera
 8. Tack så hemskt mycket, allihopa!

  SvaraRadera
 9. Så härligtypo att få studera litteratur. Ser fram emot dina reflexioner!

  SvaraRadera