fredag 15 juli 2011

Bloggen fyller ett år - Tävling 1

Då var det dags för dagens första tävling, bloggens ettårsdag till ära. 

Eftersom en sådan här dag firas med pompa och ståt och alla som vill komma är bjudna, så tycker jag att det passar utmärkt med utlottning av en bok som jag nyligen läst som handlade om ett 100-tal personer och där allt kretsar kring en 50-årsfest. Boken heter Göra gott av Trude Marstein, mina tankar inför läsandet av den här boken kan ni hitta här och min recension hittar ni här. Boken kräver en del av sin läsare men det är en häftig läsupplevelse och bör inte missas. 

För att vara med i tävlingen ska ni i kommentarerna skriva en grattishälsning till bloggen och, om ni vill, dela med er av ett kärt Böckerx3-minne från året som gått. Lämna gärna er mailadress i kommentaren också så att jag får kontakt med vinnaren. 

Boken är läst men i gott skick. Tävlingen pågår till och med nästa fredag den 22/7 då vinnaren dras. Lycka till!
7 kommentarer:

 1. Grattis på 1-års dagen bloggen, må du växa och bli stor och stark och fortsätta att dela med dig av godbitar inom allt som rör litteratur och läsande.
  Under året som gått har speciellt tyckt det varit roligt med "Litteraturvetarskolan".

  //mimmimarie
  mimmimarie@yahoo.se

  SvaraRadera
 2. En försigkommen 1-åring som kan både läsa och skriva.

  SvaraRadera
 3. Grattis (börjar bli lite tjatigt från min sida men vad göra när jag vill vinna den här boken som verkar annorlunda, vilket jag gillar)

  Jag tycker också att Litteraturvetarskolan var en bra satsning av dig.

  SvaraRadera
 4. Hejsan och stort grattis i efterskott! Jag är helt fast i den här bloggen sens jag hittade den av en slump via en bekants blogglista på bloggar hon följer. Så det är kanske mitt bästa minnet från året (eller snarare våren) att jag hittade hit :) Fortsätt i samma takt!

  Hälsningar, Lara

  kleislara@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Grattis på ettårsdagen! Jag har inte följt din blogg så länge, men det ska bli kul att fortsätta följa dig ännu ett år./mia a.mariagoranson@gmail.com

  SvaraRadera
 6. Ah, förlåt min mail

  h55n@yahoo.se

  SvaraRadera
 7. Ah, förlåt min mail

  h55n@yahoo.se

  SvaraRadera