fredag 15 juli 2011

Bloggen fyller ett år - God natt!

Då var den här härliga födelsedagen till ända, och vilken fantastisk dag det har varit!

Jag vill tacka alla som läst och kommenterat under dagen, samt alla som läst, kommenterat och länkat under året. Jag ser självklart fram emot många fler födelsedagar, men den första känns extra speciell. 

Bloggandet har varit roligare, större, mer givande än jag någonsin kunnat ana och jag slås ständigt av nya upplevelser och stöter på nya goda vänner som ger både stöd och pepp i läsandet samt nya boktips. 

Ett stort tack till er allihop!

8 kommentarer:

 1. GRATTIS! Och jag har lite att ta igen här ser jag. Fantastiskt många inlägg du har skrivit =)

  SvaraRadera
 2. Så fin bloggen blivit med nya kläder lagom till fördelsedagen också. Jag gillar blått :-)
  Stort tack för alla fina inlägg på kalaset!

  SvaraRadera
 3. Ingela: Tackar!

  Joanna: Ja jag ville ha lite förändring i samband med ettårsdagen :) Tack själv för att du ville komma!

  SvaraRadera
 4. Tack själv för att du underhållt en bra blogg i ett helt år :)

  SvaraRadera
 5. Lotta: Tack, jag ska försöka fortsätta med det :)

  Maria: Tackar!

  SvaraRadera