torsdag 5 maj 2011

Vårpresent

En får tacke, som man säger här i Skaraborg.
"Här kommer en vårpresent till Dig, engagerade och aktiva bokbloggare"

Piratförlaget har alltså belönat mitt engagemang med en bok av en av förlagets grundare, Liza Marklund. Jag läste faktiskt Studio sex, Sprängaren och Gömda när dessa kom men har inte läst något sedan dess. Ska jag vara helt ärlig så tröttnade jag en hel del på Marklund i och med hela medieuppbådet med Gömda, men 2011 är året då jag lägger ner fördomar och vidgar vyerna så det kan ju passa att ta tag i hennes krönikesamling från åren 1985 - 2010.

Jag läste faktiskt en recension av just den här boken, Nya röster sjunger samma sånger, hos En bok om dagen och tänkte efter. Hon har ju rätt, visst har man helt glömt bort Liza Marklund som annat än kvinnan med det yviga håret som skriver om Annika Bengtzon? Jag ska i alla fall ge den här boken ett ärligt försök så småningom.

2 kommentarer:

  1. Den var riktigt bra, jag har också recenserat den, och var mäkta imponerad av hur bra hon har lyckats sammanställa sina krönikor. :)

    SvaraRadera
  2. Ida: jag ska genast kolla in din rec!

    SvaraRadera