onsdag 18 maj 2011

Pocket och Prassel 5.0

Nu ser det ut som att de flesta faktiskt har fått sina hemliga bokpaket i bytet som En bok om dagen så fint ordnat, tack för det! Detta var mitt första byte och utvärderingen blir så klart att det var så roligt som jag föreställt mig och lite till! Jag tänker definitivt vara med på framtida byten.

Jag vill rikta ett speciellt tack till min hemlige bokvän, Boktagen (innehållet i paketet hittar ni här). Återigen, vilket fantastiskt paket!

Jag vill också passa på att skryta lite om mitt paket som jag i all hemlighet skickade till Bokfavoriter. Det var otroligt svårt att knåpa ihop ett perfekt paket, både vad gäller att komma på innehållet och att sedan få ner allt i den lilla gröna påsen. Men det var fantastiskt roligt, och allt kändes så självklart när man väl fått ihop allt. Jag var lite nervös ett tag då Bokus tog en 1,5 veckor på sig att skicka boken till mig, men den kom fram i sista sekund. Hon älskade paketet och klurade ut vem jag var med hjälp av mina ledtrådar.

Till alla er som tvekar, det finns inget att fundera på utan häng med nästa gång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar