lördag 14 maj 2011

Ett grönt kuvert kommer lastat...

...med vadå? Trevligheter från min hemlige bokvän så klart!


Boken är Den hemliga historien av Donna Tartt, som jag varken läst eller läst något om så det ska bli fantastiskt roligt att läsa så klart. Ett Oolongte som, enligt bifogat kort, är direktimporterat från Vietnam och jag som älskar te! I paketet fanns även en grön tvål med en fantastisk doft av magnolia. Nu till det läskigaste, godiset. Det är Opal, en tablettask från Island, och var är jag ifrån? Ja just Island. Antingen vet min hemlige bokvän att jag är därifrån eller så är det ett sjukt läskigt sammanträffande!

Men vilket perfekt paket, tack snälla bokvän!

Och nu undrar ju jag så klart vem du är. Ledtrådarna på kortet är att din favoritfärg också är grön och att boken jag fick finns bland dina "älsklingar". Jag får snoka runt lite och se vad jag kan hitta. Hm...

7 kommentarer:

 1. Lotta - hyllan14 maj 2011 15:43

  Vilket bra paket, en jättebra bok!

  SvaraRadera
 2. Lotta: Ja jag är fantastiskt glad för att jag var med på det hör, det ska jag lätt vara igen!

  SvaraRadera
 3. Åh, vad roligt att du gillade det! Ska jag avslöja mig nu? =)

  SvaraRadera
 4. Anonym: Ja jag gillade verkligen paketet! Du får avslöja dig när du känner dig redo ;)

  SvaraRadera
 5. Det är jag - Boktagen - som är din hemliga bokvän! =) Blir så glad för att du gillade paketet. Och ja, jag snokade så pass mycket att jag förstod att du hade någon isländsk bakgrund ;)

  SvaraRadera
 6. boktagen: Oj, det hade jag aldrig kommit på! Jag blev fantastiskt glad för lite isländskt godis, det får man inte ofta!

  SvaraRadera