onsdag 4 maj 2011

Bokpaket

Finns det något härligare än bokpaket? Hämtade just ut Fallet med de försvunna böckerna av en för mig helt okänd författare vid namn Ian Sansom från Massolit förlag.Den utlovar en känslig bibliotekarie som motvilligt dras in i ett försvinnande av 15 000 biblioteksböcker. Jag älskar omslaget! Kanske att det här kan vara något i stil med Ffordes bokdetektiv? Det ska så småningom resultera i en trilogi och jag är oerhört nyfiken på den här boken måste jag säga.

8 kommentarer:

 1. Den lät ju bra. :D
  Något att lägga i önskelistan.

  SvaraRadera
 2. Jag har fått en avi idag. Misstänker starkt att det är den här boken jag har fått. Kan dock inte hämta ut paketet förrens imorgon, så jag håller tummarna och hoppas. Och längtar :)

  SvaraRadera
 3. Frida: Då hoppas vi på ett fint bokpaket imorgon i stället :)

  SvaraRadera
 4. Jag har också fått den. Kul överraskning! :) Jag tror mycket på den!

  SvaraRadera
 5. Linnea: Ja jag har noll förhoppningar så jag hoppas på att vi överraskad!

  SvaraRadera
 6. Jag har faktiskt också fått den, tycker den ser kul ut........

  Har just "läslyssnat" på Nirvanaprojektet från samma förlag, där kommer jag absolut att läsa även del tre även om det började tangera SFgenren på slutet......:-)

  SvaraRadera