Fortsätt till huvudinnehåll

Var med på pocketbyte!

Ni har väl inte missat att En bok om dagen anordnar ett pocketbyte?

Man köper ett kuvert på posten, lägger i en pocketbok, lite godsaker och en överraskning som man skickar anonymt till en annan bokälskare. Läs mer här, anmälan ska ske senast 26 april!

Jag älskar sånt här, jag vill gärna komma över okända titlar som man sedan älskar eller att bli utmanad med något man annars aldrig skulle läsa. Och visst är det fantastiskt om man dessutom får ett gott te eller en bit choklad att förtära under sin läsning?

Haka på du också för vem vet, kanske är det mitt paket du kommer hålla i din hand om ca en månad :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hjälp, jag är rädd!

Jag har funderat rätt mycket på det här med vad som skrämmer mig och vad som skrämmer andra vad gäller fiktion. Jag menar alltså sådant som är utanför den verkliga världen, bortsett från vidriga mördare, våldtäktsmän och annat som givetvis är skrämmande men tyvärr en del av vår verklighet. Många kan inte läsa skräck för att de inte kan sova eller vara ensamma hemma efteråt. Men vad skrämmer då mig?
Jag har inte direkt svårt för att se på skräckfilm, jag brukar inte bli så rädd. Böcker kan ha en tendens att vara något värre eftersom de på ett annat sätt är inne i ens huvud, men jag sovgott om nätterna när jag läste till exempel Låt den rätte komma in. Jag blir något mer rädd av filmer där man inte får se det hemska, men i de flesta filmer får man ju se till slut ändå och det förstör. Jag gillar att läsa och se filmer om det övernaturliga och det utomjordliga men skrämmer det mig?
Jag tror inte på andar och spöken så det skrämmer mig inte i världen utanför fiktionen. Dock betyder det int…

Bokbloggarna på första sidan på skånskan.se

En journalist var med på bokbloggsträffen på bokmässan igår, resultatet hittar ni här

Tyvärr kom inte mitt visitkort med på bilden, men jag kom med på den andra bilden, som ensam rödtott. 

TemaTisdag: London

London säger ni? Ja där har jag varit och det såg ut lite så här:Detta inlägg är en del i Boktimmens tematisdagar, ett fristående initiativ i samband med #blogg100